Je třeba vyhnat zimu! V brněnské zoo to děláme maškarním bálem s veselými písničkami od báječných pohádkových tetin!

Maškarní bál proběhne 3. 3. 2012 od 14.00 hod. ve Správní budově zoo. Bylo by skvělé, kdyby děti i dospělí přišli ve zvířecích maskách, ale rozhodně to není podmínkou, protože zatancovat a pobavit se může každý. Kdo však přijde převlečený za své oblíbené zvíře, může se navíc zúčastnit řady soutěží, třeba o nejlepší masku, o tu – která je nejstrašidelnější, nejbarevnější anebo nejnápaditější! Rozhodně si odpoledne v zoo užijí i dospělí, kteří si své oblíbené zvíře mohou nechat namalovat na obličej!

Maškarní zoo-bál začíná ve dvě odpoledne, ale Vy přijďte určitě dřív, to abyste vytrávili po obědě pořádnou vycházkou a stihli potěšit svá oblíbená zvířata.  Nezapomeňte se také podívat na naše stránkywww.zoobrno.cz, kde najdete podrobný rozpis komentovaných krmení.

Lucie Kapounová
tisková mluvčí Zoo Brno

Více informací: Jana Hadová, vedoucí propagace a vzdělávání, Zoo Brno, +420 724 963 673, www.zoobrno.cz