Alexandra Alvarová byla od 1. dubna 2012 pověřena výkonem funkce tiskového mluvčího KDU-ČSL. Dosavadní mluvčí Martin Horálek byl uvolněn do volebního týmu Zuzany Roithové.

Martin Horálek působil s roční přestávkou jako mluvčí lidovců od roku 2007. Nyní odchází do pozice volebního manažera Zuzany Roithové, která se bude ucházet o důvěru občanů v prvních přímých prezidentských volbách. „Martina Horálka jsem si vybrala na základě naší spolupráce v předchozích letech. Přestože do volby zbývá ještě rok, už nyní je nezbytné, aby občané i novináři věděli, kdo bude celou kampaň koordinovat a na koho se mohou v této souvislosti obracet,“ říká Zuzana Roithová.

Alexandra Alvarová studovala divadelní fakultu AMU, prošla dlouholetou novinářskou i publicistickou zkušeností, pracovala léta jako poradce firem v oblasti komunikace a vyjednávání. Svou kariéru začínala jako vedoucí zahraniční rubriky v Lidové demokracii, prošla zkušeností vzniku TV NOVA a posléze se angažovala jako poradce místopředsedy Poslanecké sněmovny pro masmediální legislativu. Posledních šest let se věnovala činnosti v oblasti řízení kvality softwarových systémů ve Vídni, kde se podílela na testování centrálních systémů bank a pojišťoven (Reiffeisen Zentralbank Österreich AG, Generali AG atd). Od roku 2011 žije opět v Praze a pracuje pro KDU-ČSL jako P.R. manager.
Více na http://alvarova.com/cv/zivotopis.php

Kontakt :