Provoz aquaparku v Kohoutovicích pokračuje bez přerušení. I přes plánované stavební úpravy není připravována žádná odstávka, která by omezila celkový provoz Aquaparku. Jak jsme již několikrát uvedli, v případě jakýchkoliv rekonstrukcí je naší prioritou omezit provoz pouze minimálně a to v podobě místního zamezení vstupu nebo užití atrakce.

Dne 6. června byl Brněnským deníkem publikován článek, s titulkem „Dělníci v létě rozkopou kohoutovický aquapark“. Je to již po několikáté, kdy byl redaktorem tohoto deníku zvolen velmi nevhodný název, který je značně matoucí a může u veřejnosti vyvolávat mylné závěry.

I přes plánované stavební úpravy není připravována žádná odstávka, která by omezila celkový provoz Aquaparku. Jak jsme již několikrát uvedli, v případě jakýchkoliv rekonstrukcí je naší prioritou omezit provoz pouze minimálně a to v podobě místního zamezení vstupu nebo užití atrakce. Například při opravě toboganového schodiště nebude možné využít tobogán nebo střešní bazén. Návštěvníci budou na tyto omezení vždy upozorněni před úhradou vstupu. Dále budou aktuální informace v předstihu uvedeny na našich webových stránkách nebo facebookovém profilu.

www.aquapark-kohoutovice.cz
www.facebook.com/sportujemevbrne