Kolem pěti tisíc účastníků očekávají také letos organizátoři Katolické charismatické konference, která se bude konat ve dnech 11. až 15. července 2012 v Brně.

Brno: 23. ročník Katolické charismatické konference se bude konat ve dnech 11. až 15. července 2012 v Brně. Motto konference zní: „Máme proč se veselit a radovat“ (Lk 15,32). Zahraničním hostem bude letos P. Daniel Ange, známý francouzský kněz, misionář, autor mnoha knih pro mládež a zakladatel evangelizační školy „Jeunesse-Lumiére“.

Hlavní program proběhne v moderním pavilónu F na brněnském výstavišti BVV. Záštitu nad konferencí převzal brněnský biskup Mons. ThLic. Vojtěch Cikrle a také náměstek hejtmana Stanislav Juránek. Program konference tvoří přednášky, adorace, neformální setkání, společná modlitba a bohoslužby.

Konference začíná ve středu 11. července 2012 v 19.00 hodin bohoslužbou v katedrále na Petrově, které bud epředsedat biskup Vojtěch Cikrle.

Pořadatelé mysleli také na neslyšící, kterým v letošním roce v hale F připravili zvláštní prostor se sluchadly, kteří je mohou přepnout do tzv. „T“ režimu.

Více na http://konference.cho.cz/