Marek Poledníček startuje serii volebních vysílání České televize – Otázky Václava Moravce Speciál.

V úterý, 28.8.2012. od 21.00 na programu ČT24 od 21:00 , budete moci sledovat první volební klání kandidátů krajských voleb v pořadu Otázky Václava Moravce.
Volební Otázky s Václavem Moravcem se budou vysílat vždy v úterý a ve čtvrtek na zpravodajském kanále ČT24 od 21:00 počínaje 28. srpnem.
Marek Poledníček je otcem dvou dětí, 16 let působil jako ředitel Domu kultury v Ostrově, založil kabelovou televizi v Ostrově a byl iniciátorem dětských mediálních aktivit v rámci Dětského filmového a televizního festivalu Oty Hofmana. Podílel se na řadě projektů pro rozvoj cestovního ruchu na západě Čech, jako například Cesta porcelánu, architektura 50. let v Karlovarském kraji a Sasku. Podporuje zápis západočeského lázeňského trojúhelníku a montánních památek Krušnohoří na Seznam světového kulturního dědictví UNESCO. Je ženatý, má dvě děti, rád jezdí na horském kole a poslouchá rychlou hudbu. Nemá rád způsoby, kterými se vyznačují dnešní nekompetentní politikové – porušování pravidel, zatajování informací, nízké profesní kompetence, plýtvání. Stránky Koalice pro Karlovarský kraj naleznete na adrese www.koalice.com.

Alexandra Alvarová
tisková mluvčí KDU-ČSL