Daniel RychnovskýVžijte se do té situace. Umírají Vám lidé jeden po druhém, nevíte kde je zdroj a budete mudrovat ? V takové situaci lze jen radikálně jednat. To se stalo. Jakkoliv neobdivuji současnou vládu a zejména její styl, tak opatření, které ministr zdravotnictví udělal bylo zcela na místě. Při vědomí, že v kamenných obchodech jsou lahve s nejasným obsahem a falšovanými kolky přeci nemohl váhat ani vteřinu . A narůstající počet otrávených jen dokazuje, že opatření bylo na místě. Je to zvěrstvo, co ti podvodníci udělali. Přirovnal bych to k travičům studní.Nemám pro to slov. Nechápu jak může prezident mudrovat nad zákazem prodeje alkoholu. Vždyť jde o prevenci dalších otrav.To se muselo udělat , dokud se nenastolí úplně jiný systém.A to se neudělá za hodinu. Je otázkou, zda mohla být větší a dokonalejší kontrola. Nedokážu posoudit- po bitvě každý bývá generálem.Určitě je tam rezerva.Ale ministra Hegera bych za prohibici určitě neodsuzoval.