Dnes již od 15. hodin se postupně shromažďovali rodiče s dětmi, aby prožili pěkné odpoledne se soutěžemi, písničkami a doprovodným programem přichystaným KDU-ČSL. Mohli se tak v Kohutovicích setkat s pohádkovými bytostmi Olaf, Anna, Elsa a dalšími,  ale také s lídrem kandidátky KDU-ČSL do Poslanecké sněmovny Jiřím Miholou a také vedením místní organizace KDU-ČSL Jakubem Hruškou, Ondřejem Valešem Jakubem Sychrou a dalšími místními lidovci. Proběhl totiž předvolební meeting se skákacím hradem a doprovodným dětským prgramem.Na začátku odpoledne nás trošku postrašilo počasí když 15 minut mrholilo, ale po čase se oblačnost roztrhala a my jsme měli možnost prožít krásné odpoledne s přichystaným programem.

Meeting se konal na místě kde se příští rok začne stavět společensko-kulturní centrum s radnicí. Mohli jsme si tak všichni pěkně užít prostranství, kam budeme jednou chodit na randnici a na společenské události.

Program pro děti měli výborně nachystný Chabičovští s pohádkovými bytostmi ze známé filmové pohádky Frozen, doprovázen hrami a soutěžemi o sladkosti. Dospělí návštěvníci měli možnost popovídat si s lídrem kandidátky KDUČSL do Poslanecké sněmovny Mgr. Jiřím Miholou, Ph.D. o volebním programu a prioritách, které KDU-ČSL představuje při letošních volbách. Pohovořit mohli občané dále pak s představiteli místní organizace KDU-ČSL Bc.Jakubem Hruškou, Ondřejem Valešem a dalšími lidovci o tématech, které je trápí v místní komunální politice a v Kohoutovicích.

Děkujeme všem za účast, bylo to krásné odpoledne. Doufáme že se i Vám líbilo a veřte, že taková akce zde nebyla naposledy.

za místní organizaci KDU-ČSL Ondřej Valeš, místopředseda

Fotogalerii si můžete prohlédnout na: