Ve středu 13. června v podvečer měli kohoutovičtí jedinečnou příležitost nechat se na prostranství před horním Albertem ostříhat osobně panem Janem Špilarem. O známém brněnském kadeřníkovi (jeho kadeřnictví Střihoruký Edward najdete na Dominikánském nám.), který získal řadu prestižních ocenění u nás a také v zahraničí, by se dalo říci, že se stará nejen o to co je na hlavě, ale i o to, co je v ní. Vede semináře, přednáší, věnuje se manželským párům (můžete jej potkat v kostele sv. Michala v Brně) a jako trvalý jáhen založil projekt „Jsme jedno a není nám to jedno?“ S manželkou Gitou mají tři děti a tři vnoučata.

Kromě Honzy Špilara si mohli kolemjdoucí popovídat o tom, co jim v Brně chybí, i přímo s prvním náměstkem primátora Petrem Hladíkem nebo předsedou KDU-ČSL v Kohoutovicích a zároveň kandidátem na starostu Jakubem Hruškou.

Špilar je O. K. (Opravdový Kadeřník).

Na podzim 2018 bude Honza Špilar kandidovat do senátu jako nestraník za KDU-ČSL s podporou Pirátů.

V rámci jeho ŠPILAR TOUR tak můžete jeho kadeřnického umění využít i vy! Máte možnost popovídat si a nechat se od něj zdarma ostříhat na různých místech v Brně. V Kohoutovicích bude ještě koncem léta – pro bližší informace sledujte www.kohoutovice.kdu.cz případně mojeKohoutovice a FB Jakuba Hrušky.

Odkaz na LiveStream z akce: www.facebook.com/jan.spilar.senatorem
hezké fotky Petra Hladíka: www.facebook.com/hladik.kdu
nebo taky Jakuba Hrušky: