Výpis všech článků rubriky Ankety, celkem 4 článků.

Svah StamicovaBrno-Kohoutovice – Chtějí Kohoutovičtí na volném prostranství stavbu sportovního centra, nebo nechtějí? O tom měla rozhodnout anketa na webu městské části, která skončila minulý týden. Nakonec ale celou věc pouze zkomplikovala. Jak totiž uvádí zástupci radnice i odpůrců stavby, průběh ankety byl zmanipulovaný. Vedení radnice to tak nyní považuje za důvod, proč se výsledkem ankety neřídit.

kolacVolby do Sněmovny by v lednu vyhrála ČSSD, která by podle volebního modelu ppm factum získala 64 křesel. Občanští demokraté by měli 40 poslanců a TOP 09 a komunisté shodně 33 mandátů. Ve Sněmovně by zasedlo i 16 poslanců za SPOZ a 14 lidovců.

Zuzana RoithováZde můžete Zuzanu Roithovou podpořit svým hlasem ZDE.

Zuzana RoithováHlasovat můžete zde. Praha – Na začátku příštího roku si Češi poprvé ve své historii sami vyberou svého prezidenta. Zavedení přímé volby hlavy státu padla poslední překážka – Senát 49 hlasy posvětil potřebný návrh ústavní změny z dílny Poslanecké sněmovny a všelidovému hlasování tak už nic nebrání v cestě. Nástupce Václava Klause si tak už zvolí čeští občané sami, a to dvoukolově a nejdříve po 7. lednu 2013.

Warning: Use of undefined constant current - assumed 'current' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /pub/kdukohwa/kohoutovice.kdu.cz/web/wp-content/themes/KDU-CSL/archive.php on line 64