Výpis všech článků rubriky Akce v Kohoutovicích, celkem 34 článků.

V pondělí 1. října uspořádali Kohoutovičáci akci pro Kohoutovičáky. Nebyla to klasická „kampaň“, jak říká jeden nejmenovaný politik, ale sousedské setkání. Společně s kohoutovickými firmami jsme uspořádali dětské odpoledne plné her, ale také vynikající kávy z kohoutovické pražírny Botacoffee, pivečka a limči z pivovaru Richard. Atmosféru a dětský úsměv dodávalo nádherné malování na obličej od Peti Pakostové z Nápady pro Aničku či Mažoretky z Legata

Jsme rádi že jsme měli možnost se s mnohými z Vás (opět) setkat. 🙂
Celou fotogalerii naleznete ZDE.

Zveme Vás na pondělí VESELÉ ODPOLEDNE před horní Albert. Od 16 hodin tam pro Vás a Vaše děti připravujeme program. Můžete se těšit na malování na obličej, vystoupení mažoretek z Legata, exhibice Freestyle bikerů, můžete se nechat zdarma ostříhat od Střihorukého Edwarda či budete mít možnost popovídat si se senátorem Zdeňkem Papouškem či kandidátem na primátora Petrem Hladíkem.
Na setkání s Vámi se těší Jakub Hruška a ostatní kandidáti do Zastupitelstva městské části Kohoutovice a města Brna za KDU-ČSL

Ve středu 13. června v podvečer měli kohoutovičtí jedinečnou příležitost nechat se na prostranství před horním Albertem ostříhat osobně panem Janem Špilarem. O známém brněnském kadeřníkovi (jeho kadeřnictví Střihoruký Edward najdete na Dominikánském nám.), který získal řadu prestižních ocenění u nás a také v zahraničí, by se dalo říci, že se stará nejen o to co je na hlavě, ale i o to, co je v ní. Vede semináře, přednáší, věnuje se manželským párům (můžete jej potkat v kostele sv. Michala v Brně) a jako trvalý jáhen založil projekt „Jsme jedno a není nám to jedno?“ S manželkou Gitou mají tři děti a tři vnoučata.

REZIDENTNÍ PARKOVÁNÍ V KOHOUTOVICÍCH
ANO / NE / KDY / JAK?
Beseda na téma rezidentního parkování v Brně, představení navrhovaných variant a diskuze případných dopadů pro Kohoutovice.
V úterý 26.3. od 17:00 hod.,
Libušina tř. 27, na konečné MHD Jírovcova v místnosti nad Knihovnou
Srdečně zve KDU-ČSL Kohoutovice.

Letošní setkání u Svatomartinského vína proběhne v neděli 12. listopadu 2017 u kohoutovické Kaple Sv. Rodiny.
Žehnání vína začíná po skončení mší svatých tedy cca v 8.30 a v 11.30 hod. na prostranství před kaplí.

Všichni jste srdečně zváni!

Za výbor místní organizace KDU-ČSL zve předseda Bc. Jakub Hruška, místopředseda Ing. Pavel Bartoš a místopředseda Ondřej Valeš

Dnes již od 15. hodin se postupně shromažďovali rodiče s dětmi, aby prožili pěkné odpoledne se soutěžemi, písničkami a doprovodným programem přichystaným KDU-ČSL. Mohli se tak v Kohutovicích setkat s pohádkovými bytostmi Olaf, Anna, Elsa a dalšími,  ale také s lídrem kandidátky KDU-ČSL do Poslanecké sněmovny Jiřím Miholou a také vedením místní organizace KDU-ČSL Jakubem Hruškou, Ondřejem Valešem Jakubem Sychrou a dalšími místními lidovci. Proběhl totiž předvolební meeting se skákacím hradem a doprovodným dětským prgramem.

Další a úspěšný ročník mladých hodů máme za sebou. Letošní počasí nám neuvěřitelně přálo! Krom chvíle stavění máje když pršelo, tak bylo krásně teplo, ne však úmorno! Více si můžete přečíst ve článku stárka Ondřeje Makeše.