Výpis všech článků rubriky Jiné akce, celkem 4 článků.

V neděli 5. 3. 2017 se v podvečer v Domku Svaté rodiny konala výroční členská schůze. Té se zúčastnilo 33 z 48 členů místní organizace.

Na schůzi proběhly volby členů výboru místní organizace a delegátů na městskou konferenci. Předsedou místní organizace byl zvolen Jakub Hruška, 1. místopředsedou Ing. Pavel Bartoš, 2. místopředsedou Ondřej Valeš. Členy výboru pak byli zvoleni Jitka Adolfová, Ing. Jakub Sychra, PhDr. Petr Hruška, MBA, Jaroslav Suchý.

Pozvání na výroční členskou schůzi přijali tři hosté. Prvním z nich byl předseda okresní organizace a poslanec parlamentu ČR Mgr. Jiří Mihola, Ph.D., který přiblížil témata z celostátní politiky, včetně aktuálního záměru společné kandidátní listiny do voleb do PS PČR se Starosty a nezávislými.

Dalším milým hostem byl Mgr. Petr Hladík, který je 1. náměstkem primátora města Brna. Ten ve svém pozdravu představil již fungující i plánované projekty města Brna, za které se zasadila KDU-ČSL.

Třetici hostů doplnil host, který je v Kohoutovicích “doma”, Mgr. Jaroslav Suchý. Ten zastává v současné době post radního města Brna v oblasti školství, mládeže a tělovýchovy. I on zmínil některé z plánovaných projektů města.

VČS se usnesla na řadě usnesení, z nichž určitě stojí za zmínku poděkování odstupujícímu výboru MO, zvláště pak odstupujícímu předsedovi. Členové MO společně uctili minutou ticha památku všech, kteří nás předešli na věčnost.

Vzhledem k náročnému programu mnoha voleb a vystoupení hostů trvala letošní Výroční členská schůze déle, než je zvykem.

Na ochotnické divadelní představení „Cesta kolem světa a divadelními žánry za 80 minut“ se můžete vypravit v sobotu 25. února do Veverských Knínic. Divadlo začne v místní sokolovně v 18 hodin. Vstupné dobrovolné.

Již tuto sobotu se konají ostatky v Komíně. Průvod masek začne v devět ráno, od 19 hodin večer bude v sokolovně hrát na zábavě dechová hudba Šardičanka (?!).

Vážení přátelé, dovoluji si Vás pozvat na akci Živý Lískovec na lyžích, jejíž spolupořadatelem je i MO KDU ve Starém Lískovci. Tato akce je pozvánkou na jednodenní lyžařské zájezdy a to 21.1. do střediska Stuhleck (cena dopravy 400 Kč) a 25.2. do střediska Lackenhof (cena dopravy 450 Kč).

Warning: Use of undefined constant current - assumed 'current' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /pub/kdukohwa/kohoutovice.kdu.cz/web/wp-content/themes/KDU-CSL/archive.php on line 64