Výpis všech článků rubriky Volební program, celkem 10 článků.

Tak je to tady!Před čtyřmi roky jsem se rozhodl, že společně s Vámi udělám Kohoutovice takové, jaké je chceme. Založil jsem fb skupinu, kde už je nás více než 3 tisíce. Udělal jsem webové stránky, kam dávám fotky ze starých Kohoutovic, aktuální dění, pozvánky na akce a všechno, co se týká Kohoutovic. Jsem tu pro Vás 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Odpovídám na Vaše drobné dotazy, ať už kde něco najdete na webu nebo co se v Kohoutovicích děje.Dnes je tomu ale naopak! Dnes tu stojím poprvé v opačné roli. Já žádám Vás o Váš hlas. V pátek a v sobotu jsou komunální volby. Volby, které rozhodnou o tom, kdo bude příští starosta, kam se budou Kohoutovice ubírat. Kandiduji s týmem, který ví, co chce. Máme vize, máme program. Pokud si myslíte, že by starostou měl být někdo, jako jsem já, tak mě prosím podpořte. Ale nepodpořte jenom mě křížkem u mého jména.Podpořte celou naši kandidátku kvalitních kandidátů křížkem před název strany.Děkuji Vám!Sejdeme se u voleb ;)Vaši,1. Bc. Jakub Hruška2. prof. RNDr. Jiří Spousta, Ph.D. 3. Ing. Pavel Bartoš4. Ondřej Valeš5. Ondřej Švéda, MSc.6. Ing. Jakub Sychra7. Bc. Lucas Pinteš8. Ing. Martin Richter9. Jitka Adolfová10. Ing. Martin Kyselák, Ph.D.11. Ing. Anna Zrnečková12. Ing. Jan Kamarád13. Milan Trávníček DiS.14. Ing. Jiří Doffek, Ph.D.15. Marcela Brázdová16. Václav Kratochvíll BSc. (Hons)17. Ing. Martin Fejfuša18. Barbora Bílková19. Ing. Adriana Plotzerová20. Mgr. Františka Doležalová 21. Mgr. Petr Pakosta

Zveřejnil(a) Jakub Hruška dne Úterý 2. října 2018

Video: facebook.com/JakubHruskaKohoutovice/videos/544811129274554
Facebooková skupina Kohoutovice jak je chceme: www.facebook.com/groups/mojekohoutovice
web mojekohoutovice.cz

Představujeme Vám program se kterým jdeme do voleb 2018.

Kohoutovice jak je chceme,.. fb skupina čítající téměř tři tisíce lidí z Kohoutovic , kteří mají díky tomuto „virtuálnímu náměstíčku“, které jsem před čtyřmi lety vydláždili (rozumějte – založili), možnost dennodenně zjišťovat, co je v Kohoutovicích nového, ptát se sousedů, pomáhat si, a třeba se radovat z pěkných fotek, či videí…

Po čtyři roky jsme měli možnost naslouchat, radit, pomáhat a být s vámi téměř 24/7 online. Rádi bychom v té práci, která nás baví a vždy bavila pokračovali. Máme skvělý tým lidí, kteří si věří, podporují se a jsou připraveni pracovat pro Kohoutovice, pro Vás všechny 🙂

V termínu 5. a 6. října se uskuteční komunální volby, do kterých jdeme společně! Bez Vás a Vaší podpory to nepůjde!
Předem Díky!

Zastupitelé za KDU-ČSL se v uplynulém volebním období, jako členové koalice, aktivně podíleli na rozvoji Kohoutovic. Podařilo se nám naplnit většinu volebního programu, se kterým jsme v minulých volbách usilovali o přízeň voličů.

Regenerace bytového jádra v panelových domechProdej obecních bytů za poctivých podmínek Policie - ochránci ne obuvníci Transparentní radice

1. PhDr. Petr Hruška, MBA

2. Jaroslav Suchý

IMG_6051_e01_small

3. Jakub Hruška

Regenerace bytového jádra v panelových domech

WindowsLiveWriter-Vytvenvlastnchkomponent_118A1-ok_0854a919-1925-4984-b180-6b685ea3a220Každý má právo na důstojné bydlení, vysloužilé umakartové jádro tuto podmínku nesplňuje.

WindowsLiveWriter-Vytvenvlastnchkomponent_118A1-ok_0854a919-1925-4984-b180-6b685ea3a220Vzhledem ke stavu jader obecních bytů je jejich renovace nutností.

WindowsLiveWriter-Vytvenvlastnchkomponent_118A1-ok_0854a919-1925-4984-b180-6b685ea3a220Rekonstrukcí bytových jader se výrazně zvýší kvalita bydlení v Kohoutovicích.

Prodej obecních bytů za poctivých podmínek

WindowsLiveWriter-Vytvenvlastnchkomponent_118A1-ok_0854a919-1925-4984-b180-6b685ea3a220Prodej obecních bytů musí mít předem daný, transparentní a poctivý řád.

WindowsLiveWriter-Vytvenvlastnchkomponent_118A1-ok_0854a919-1925-4984-b180-6b685ea3a220Analýza skutečné poptávky po privatizaci obecních bytů je klíčová.

WindowsLiveWriter-Vytvenvlastnchkomponent_118A1-ok_0854a919-1925-4984-b180-6b685ea3a220Ochrana těch, kteří si byt nechtějí nebo nemohou koupit, je důležitá.

Transparentní radice

WindowsLiveWriter-Vytvenvlastnchkomponent_118A1-ok_0854a919-1925-4984-b180-6b685ea3a220Radnice je tu pro občany – podávat informace o dění je jednou ze základních funkcí.

WindowsLiveWriter-Vytvenvlastnchkomponent_118A1-ok_0854a919-1925-4984-b180-6b685ea3a220Kohoutovický kurýr informující o veškerém dění v obci, nejen o zájmových skupinách.

Policie - ochránci ne obuvníci

WindowsLiveWriter-Vytvenvlastnchkomponent_118A1-ok_0854a919-1925-4984-b180-6b685ea3a220Trvalé umístění městské policie do Kohoutovic na celý den, jako záruka bezpečí a klidu.

WindowsLiveWriter-Vytvenvlastnchkomponent_118A1-ok_0854a919-1925-4984-b180-6b685ea3a220Policista má více povinností než kontrolovat parkování aut a pejsky v parku.

WindowsLiveWriter-Vytvenvlastnchkomponent_118A1-ok_0854a919-1925-4984-b180-6b685ea3a220Bezpečí na přechodech a v blízkosti škol je základ.

Celý volební program naleznete zde: KDU-ČSL_volební_program_celkový_bez_argumentáře.

(V Brně-Kohoutovicích 3.7.2014)

Naším záměrem je pokračovat v řešení dlouhodobých problémů Kohoutovic a jejich občanů.

Dosáhli jsme:
– udržení křesťanské třídy v MŠ Bellova
– realizace záměru krytého bazénu
– úprava prostranství před kaplí Svaté rodiny
– udržení tradice kohoutovických hodů
– zavedení ekologické akce „Čistý les“
– schválení záměru vybudovat cyklistickou a in-line stezky
– zapojení MČ do programu regenerace panelových domů

Naše hlavní cíle:
– úplný zákaz výherních hracích automatů a videoterminálů
– bydlení pro mladé rodiny
– vybudování společenského a duchovního centra
– větší a spravedlivou finanční podporu mateřským a základním školám
– vytvoření nových parkovacích míst

Naším záměrem pro následující volební období je pokračovat ve spolupráci s demokratickými stranami v Kohoutovicích a navázat na plnění volebního programu z minulého období.

Prostřednictvím zvolených zastupitelů budeme prosazovat:

RODINA A SPOLEČNOST

• Budeme oslovovat mladé rodiny s dětmi a pomáhat jim s řešením jejich problémů a potřeb
  • Podpoříme zájmové aktivity seniorů
  • Budeme udržovat a rozvíjet vlastivědné a tradiční aktivity v Kohoutovicích

ROZVOJ MĚSTSKÉ ČÁSTI

• Zapojení městské části do celostátního programu regenerace panelových sídlišť
  • Podporovat přípravu a zainvestování pozemků pro bytovou a komerční výstavbu (Juranka, Libušina třída, oblast Myslivny)
  • Podporovat bytovou a komerční výstavbu v Kohoutovicích

Warning: Use of undefined constant current - assumed 'current' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /pub/kdukohwa/kohoutovice.kdu.cz/web/wp-content/themes/KDU-CSL/archive.php on line 64