Výpis všech článků se štítkem akce pro veřejnost.

IMAG3207-1-1Dětský den ve středu 17. září se náramně vydařil. Mnoho dětí se výborně bavilo a s rodiči jsme měli příležitost pohovořit o dění v Kohoutovicích i v městě Brně.

10. ročník turnaje v pétanque pořádají ve Veverské Bítýšce.

Milovníky guláše může v sobotu 8. září přilákat do Předklášteří čtvrtý ročník soutěže “O nejlepší předklášterský masový guláš“. Vařit, ochutnávat a hodnotit se bude v občerstvení Na hřišti od desáté dopoledne. Soutěží dvou až čtyřčlenná družstva, k poslechu a zpříjemnění atmosféry zahraje country kapela Prakl a když budete mít štěstí, můžete vyhrát v tombole.

Státní hrad Veveří a občanské sdružení Hrad bez výHrad připravují již na samotný úvod sezóny velmi zajímavý program pro své návštěvníky.  31. března 2012 se na hradě Veveří uskuteční první Jarní jarmark s bohatým doprovodným programem.