Výpis všech článků se štítkem anketa.

Občané Kohoutovic mohou v těchto dnech hlasovat na stránkách www.kohoutovice.cz v anketě „Souhlasíte s tím, aby bylo v Kohoutovicích postaveno Polyfunkční sportovní centrum?“.
Pokud Vám není osud a urbanistické řešení naší městské části lhostejný vyjádřete svůj názor v anketě.

Chcete, aby o Vašem názoru vědělo vedení KDU-ČSL? Chcete do toho mluvit? Přihlaste se jako respondenti anket Programové rady KDU-ČSL na mailu našeho krajského tajemníka Petra Cajzla kk@brno.kdu.cz .
Více o anketách v únorovém čísle HLASu na straně 14.
Únorové číslo Nového HLASu vám zprostředkuje nejdůležitější informace z Ideové konference KDU-ČSL, která odstartovala naši předvolební kampaň. Kromě toho na prostřední dvoustraně najdete materiál nastiňující dlouhodobou strategii rozvoje KDU-ČSL pod názvem „Lidovci 2012“. Předvolební představování krajů přináší tentokrát informace z Olomouckého a Středočeského kraje.