Výpis všech článků se štítkem aquapark.

Bazén AquaparkPo otevření venkovních koupališť naopak omezí provoz některé kryté bazény. „Plavecký stadion za Lužánkami odstavíme v červenci. Lázně v Rašínově ulici pak zavřeme jako každý rok na celé prázdniny. Oba areály čeká technická údržba. Aquapark v Kohoutovicích ale zůstane otevřený, stejně jako krytý bazén Ponávka, který také nově spravujeme,“ popsal ředitel Starezu.

Bazén AquaparkS odřeninou na předloktí skončil Michal Valíček po předvčerejší jízdě na toboganu v aquaparku v městské části Kohoutovice. „Chvíli poté tobogan plavčíci uzavřeli. Vzhledem k tomu, že areálu ještě nejsou ani tři roky, mě to zaráží,“ postěžoval si muž, který aquapark navštěvuje přibližně jednou měsíčně.

Pro všechny školou povinné jsme připravili vstupy zdarma do našich provozoven, pokud se celý rok snažili a přinesli si domů vysvědčení s vyznamenáním. Akce platí ve dnech 29., 30. 6 a 1. 7. v Aquaparku Kohoutovice, koupaliště Riviera a ve dnech 29.-30. 6. na městském plaveckém stadionu za Lužánkami.

„Na mokré podlaze v aquaparku v brněnských Kohoutovicích uklouzla a rozrazila si bradu. Ránu jsem dívce zalepil náplastí,“ popsal bývalý plavčík v aquaparku, který si nepřeje zveřejnit své jméno. Takovým případům by teď měl být konec.

Provoz aquaparku v Kohoutovicích pokračuje bez přerušení. I přes plánované stavební úpravy není připravována žádná odstávka, která by omezila celkový provoz Aquaparku. Jak jsme již několikrát uvedli, v případě jakýchkoliv rekonstrukcí je naší prioritou omezit provoz pouze minimálně a to v podobě místního zamezení vstupu nebo užití atrakce.

Bazén AquaparkKohoutovice – Bazén v přístavbě bývalé studentské ubytovny Juventus v Kohoutovicích  nesplňoval hygienické normy. Radnice ho musela zavřít a shání peníze na opravu.

Pro starší návštěvníky přichystal aquapark v Kohoutovicích slevovou akci. Od 1. 3. do 31. 5. 2012 mají senioři ve věku 80 let a více vstup za 20 Kč. Tato cena platí každý den v dopoledních hodinách 6-12 hod. Více informací na pokladně.

Aquaparku v brněnských Kohoutovicích hrozí zavření. Inspekce bezpečnosti práce tady totiž při kontrole zjistila špatný stav podlahy, kvůli kterému se na podlaze objevují louže vody. Magistrátu města Brna dala podle zjištění Deníku termín na odstranění vad do konce května.