Výpis všech článků se štítkem bazén.

Bazén AquaparkPo otevření venkovních koupališť naopak omezí provoz některé kryté bazény. „Plavecký stadion za Lužánkami odstavíme v červenci. Lázně v Rašínově ulici pak zavřeme jako každý rok na celé prázdniny. Oba areály čeká technická údržba. Aquapark v Kohoutovicích ale zůstane otevřený, stejně jako krytý bazén Ponávka, který také nově spravujeme,“ popsal ředitel Starezu.

„Na mokré podlaze v aquaparku v brněnských Kohoutovicích uklouzla a rozrazila si bradu. Ránu jsem dívce zalepil náplastí,“ popsal bývalý plavčík v aquaparku, který si nepřeje zveřejnit své jméno. Takovým případům by teď měl být konec.

Provoz aquaparku v Kohoutovicích pokračuje bez přerušení. I přes plánované stavební úpravy není připravována žádná odstávka, která by omezila celkový provoz Aquaparku. Jak jsme již několikrát uvedli, v případě jakýchkoliv rekonstrukcí je naší prioritou omezit provoz pouze minimálně a to v podobě místního zamezení vstupu nebo užití atrakce.

Bazén AquaparkKohoutovice – Bazén v přístavbě bývalé studentské ubytovny Juventus v Kohoutovicích  nesplňoval hygienické normy. Radnice ho musela zavřít a shání peníze na opravu.

Pro starší návštěvníky přichystal aquapark v Kohoutovicích slevovou akci. Od 1. 3. do 31. 5. 2012 mají senioři ve věku 80 let a více vstup za 20 Kč. Tato cena platí každý den v dopoledních hodinách 6-12 hod. Více informací na pokladně.