Výpis všech článků se štítkem Brněnská zoo.

Dárek pro děti, které budou mít na vysvědčení samé jedničky, má i brněnská zoologická zahrada. Tuto sobotu 30. června 2012 „vymění“ jedničkáři svá vysvědčení na pokladnách Zoo Brno za volnou dětskou vstupenku!

Brno – Krajský úřad projekt nového vstupu do zoo v brněnských Kníničkách posvětil. Odpůrcům plánovaného parkoviště nepomohly ani posudky od znalců.

Brněnská zoo chystá další atrakce – hitem příštího léta se má stát africká vesnice nebo výběh, kde lidé vejdou mezi klokany. Celkem v zahradě přibudou tři pavilony za 54 milionů korun. Největší problém zahrady na Mniší hoře v Bystrci ovšem zůstává. Je jím parkování.

Je třeba vyhnat zimu! V brněnské zoo to děláme maškarním bálem s veselými písničkami od báječných pohádkových tetin!

Brno, 20. 2. 2012 – V brněnské zoo se narodilo mládě takina indického (Budorcas taxicolor taxicolor), vzácného turovitého sudokopytníka z Himálaje. Příběh však nemá šťastný začátek. Matka své mládě totiž odmítá a nechce mu dát pít. Chovatelé se tak snaží o umělý odchov. To, zda se podaří udržet malého takina při životě, není jisté.