Výpis všech článků se štítkem #brnojebozi.

Kohoutovice jak je chceme,.. fb skupina čítající téměř tři tisíce lidí z Kohoutovic , kteří mají díky tomuto „virtuálnímu náměstíčku“, které jsem před čtyřmi lety vydláždili (rozumějte – založili), možnost dennodenně zjišťovat, co je v Kohoutovicích nového, ptát se sousedů, pomáhat si, a třeba se radovat z pěkných fotek, či videí…

Po čtyři roky jsme měli možnost naslouchat, radit, pomáhat a být s vámi téměř 24/7 online. Rádi bychom v té práci, která nás baví a vždy bavila pokračovali. Máme skvělý tým lidí, kteří si věří, podporují se a jsou připraveni pracovat pro Kohoutovice, pro Vás všechny 🙂

V termínu 5. a 6. října se uskuteční komunální volby, do kterých jdeme společně! Bez Vás a Vaší podpory to nepůjde!
Předem Díky!

Před několika dny jsme na sociálních sítích zveřejnili první video k volební kampani do města. Shlédnout ho můžete níže.
Kampaň už jsme oficiálně zahájili a objevily se už i první billboardy v ulicích. S programovým týmem jsme se také výrazně posunuli v tvorbě programu, který vám již za pár týdnů také představíme.
V Brně se dějí „malé zázraky“ jejich mapu a popis naleznete https://brnojebozi.cz/mapa-zazraku/
V rámci magistrátní politiky jsme představili důležité dokumenty, které zlepší Brňanům jejich život a bydlení, což je Plán zdraví a Strategie bydlení. Zároveň se nám podařilo dotáhnout rekonstrukci Riviéry v rekordně krátkém čase a mnoho dalšího.

Odkzy: www.brnojebozi.cz – www.petrhladik.cz – www.kduprobrno.cz
Facebook: Petr Hladík – Jakub Hruška – #Brnojebozi