Výpis všech článků se štítkem brnoprovas.cz.

brno-pro-vas-350-326Webový portál probrno.cz chválí program kohoutovické KDU-ČSL ve svém článku „Volební programy v MČ Brno-Kohoutovice

IMG_6051_e01_smallWebový portál probrno.cz cituje názor kandidáta do Zastupitelstva Jakuba Hrušky, na vedení kroniky v Kohoutovicích. „…. Je to jedna z mála příležitostí, jak se dostat zpět do dob dávno minulých a nahlédnout, jak se žilo našim předkům…“

IMG_6051_e01_smallAktivního diskutujícího Jakuba Hrušku (Kandidáta KDU-ČSL do ZMČ a ZMB) si všimla redaktorka probrno.cz, která jej zmiňuje ve svém článku „Svobodní z Kohoutovic se připravují na komunálky

brno-pro-vas-350-326V Kohoutovicích se má realizovat projekt inline dráhy za ZŠ Pavlovská. Tento projekt KDU-ČSL dlouhodobě podporuje, neboť se její zástupci domnívají, že v Kohoutovicích je nových a víceúčelových sportovišť třeba. To, že náš kandidát do zastupitelstva Jakub Hruška sleduje a komentuje na stránkách a fórech různých Kohoutovických skupin  si všimla i média.

Jakub Hruška

Jakub Hruška KDU-ČSL Brno-Kohoutovice

V rámci předvolební komunikace se naši budoucí zastupitelé seznamují s dalšími politickými subjekty. Některých těchto setkání si všímají i média. Autor článku  „Brno se baví: Komunální volby 2014“ redakce brnoprovas.cz si všimlo Jakuba Hrušky, který navštívil setkání kohoutovických Svobodných.