Výpis všech článků se štítkem Bytová politika.

Dle nových pravidel městských bytů byl dnes zprovozněn webový portál pro výměnu obecních bytů.

Od října začnou platit nová pravidla pronajímání městských bytů, pro současné nájemníky se ale nic měnit nebude, dotknou se tedy pouze nových nájemních smluv uzavřených po 1. 10. 2017.
Pravidla povedou k lepší dostupnosti zvýhodněného bydlení pro občany, především pak pro mladé rodiny, seniory či osoby zdravotně postižené. Nová pravidla mají zajistit větší kvalitu bydlení za přijatelné ceny v městských bytech s transparentním výběrem žadatelů a umožnit bydlení v obecních bytech většímu počtu rodin a osob.

Daniel RychnovskýKlasická situace : Lidé, kteří bydlí na Kolišti 11 , kde si koupili dům mají za svým domem ve vnitrobloku pozemek se zelení,který patří městu a který si nestihli odkoupit .Přesto jej ale považují za cenný, protože mají do vnitrobloku ložnice a dětské pokoje- ostatně znáte všichni, jak vypadá provoz na Kolišti….