Výpis všech článků se štítkem Česká spořitelna.

Download_Image (1)Článek kandidáta do ZMB  Jakuba Hrušky, „Česká spořitelna dala kohoutovické radnici výpověď“  otiskl na svých stránkách server Brnoprovas. Naleznete jej v článku „Kohoutovice již nebudou mít banku v místě, pobočka České spořitelny zde končí„.

Download_Image (1)Na 90. schůzi Rady městské části Brno-Kohoutovice, byla projednána výpověď nájemní smlouvy České spořitelny, a.s. Otázkou zůstává, jakým způsobem se zachová radnice k nevyužitému prostoru! Rozhodovat bude zřejmě nové zastupitelstvo, které si kohoutovičtí zvolí v říjnových volbách.

KDU-ČSL zásadním způsobem odmítá nový plán ministra Drábka na výplaty sociálních dávek pouze prostřednictvím tzv. sociálních platebních karet. Pro zdravotně postižené lidi je ukončení výplat složenkou základním logistickým problémem – zvláště pokud bydlí na vesnici. Plán ministerstva je zcela bezohledný a dělá vše pro to, aby bylo vyhověno České spořitelně.