Výpis všech článků se štítkem Daniel Rychnovský.

Volby do krajského zastupitelstva a první kolo senátních voleb jsou již za námi. Konečná volební účast do kraje je 37,76% a do senátu 30,32%. Podívejte se blíže na výsledky voleb, jak KDU-ČSL dopadla, kolik získala mandátů a v případě voleb do senátu jak si vedl MUDr. Daniel Rychnovský.

Chtěl bych se zpětně podívat na předvolební kampaň a zrekapitulovat, co jsme v Kohoutovicích pro volby udělali.
V Kohoutovicích bylo umístěno celkem 15 bannerů na plotech a domech našich členů a příznivců. Za to jim patří veliké díky, mohli jsme tak zdarma upoutat pozornost na naše lídry a na náš volební program. DĚKUJEME!

Včera odpoledne se již podruhé postavil před zdravotním střediskem předvolební skákací hrad pro děti. Dospělí měli opět možnost v klidu posedět u čaje či kávy a osobně pohovořit s kandidátem do senátu  MUDr. Danielem Rychnovským a také kandidátkou do krajského zastupitelstva Klárou Liptákovou.

Děti kromě skákání na hradě dostali na občerstvení limonádu nebo čaj, při odchodu také krásné omalovánky či nafukovací balónek. Na to, jaká byla zima, se dětem domů vůbec nechtělo.

Máme systém-nesystém. Ministerstvo zdravotnictví se vznáší nad nemocnicemi, jakoby na nic nemá vliv, protože systém je v rukou zdravotních pojišťoven. Ty zase nepracují jako pojišťovny pro klienta, kterého pojišťují, ale spíše jako represivní složky. Pacient nemá v systému téměř žádnou cenu. Je nickou v soukolí a musí se doprošovat. Takto to skutečně vypadá. Mluvím z praxe.

Ve středu 3. října byl po celé odpoledne v kohoutovických ulicích kandidát do senátu MUDr. Daniel Rychnovský. Potkával se osobně s občany Kohoutovic a rozdával všem perníková srdce. Povídal si s nimi o volebním programu, který nabízí, o tom, čím se v senátu chce zabývat (kompletní volební program najdete na jeho webu www.danielrychnovsky.cz), ale také poslouchal názory občanů a zajímal se o témata, která občany zajímají. Občané tak mají osobní zkušenost s tímto kandidátem do senátu za volební obvod 59, který kromě Kohoutovic zahrnuje také MČ Bosonohy, Nový a Starý Lískovec a Brno-střed.
„Představit se Vám osobně je přece slušnost, ne jen na Vás koukat z billboardu či z reklamy.“ Nejen touto větou a postojem k voličům zaujal Daniel Rychnovský kolemjdoucí, velká většina z oslovených občanů přála Danovi hodně štěstí ve volbách, aby za ně byl do senátu zvolen.

Doufejme, že tak kvalitní kandidát, jakým MUDr. Daniel Rychnovský beze sporu je, se do senátu dostane a bude tak moci hájit nejen náš volební obvod 59, ale především obyčejné občany České republiky.

S Danielem Rychnovským se můžete v Kohoutovicích potkávat i nadále. Bude přítomen např. u skákacího hradu na Voříškově ulici před zdravotním střediskem v úterý 9. října od 14 do 18 hodin.

Daniel RychnovskýVčera se konalo krátké setkání s kandidátem do senátu MUDr. Danielem Rychnovským v rámci setkání klubu křesťanských seniorů v Domku Svaté rodiny na Bašného ulici.
Proběhla tam také krátká prezentace o volbách do senátu a bohužel se nestihla prezentace o volbách do kraje. Na obě prezentace je možno se podívat níže ve článku. Daniel Rychnovský však v Kohoutovicích nebyl naposled, ba naopak. V tomto týdnu, ve středu 3. října, stráví celé odpoledne v ulicích Kohoutovic.

Detailní časový rozvrh:

• Vaňhalova 16:30 – 17:00 hod.
  • Prokofjevova 17:00 – 17:30 hod.
  • Richterova 17:30 – 18:00 hod.
  • Musorgského 18:00 – 18:30 hod.
  • Glinkova 18:30 – 19:00 hod.
  • Borodinova 19:00 – 19:30 hod.

Přijďte si s ním popovídat o tématech, která Vás zajímají a která Vás trápí.

Skákací hrad opět v Kohoutovicích
V neposlední řadě Vás zvu také na předvolební mítink KDU-ČSL se skákacím hradem pro děti a s čajem či kávou pro dospělé na Voříškově ulici před zdravotním střediskem. Konat se bude v úterý 9. října od 14 do 18 hodin. Přítomni budou někteří kandidáti do krajských voleb a také kandidát na senátora MUDr. Daniel Rychnovský.

Za výbor místní organizace Vás zve Ondřej Valeš, místopředseda MO KDU-ČSL

Krátká přednáška s diskuzí o volbách do kraje a senátu proběhne v neděli 30.9. od 18. hodin v Domku Svaté rodiny (Bašného 40) v rámci setkání klubu křesťanských seniorů.
Spolu s Jakubem Hruškou jsme pozvali kandidáta do senátu MUDr. Daniela Rychnovského, aby se také zúčastnil a přišel mezi Vás. Svou účast přislíbil, a tak máte možnost se s ním blíže seznámit a popovídat si s ním o tématech, které Vás zajímají.

Za výbor místní organizace Vás zve Ondřej Valeš, místopředseda MO KDU-ČSL

Daniel RychnovskýPenzijní reforma, která zatím není schválena zavádí novinku. Část peněz, které si lidé spoří na důchod mohou odklonit z průběžného penzijního účtu a svěřit ho soukromým fondům.

Daniel Rychnovský„Když jsem po takřka dvouletém úsilí otevřel 1. června 2005 první český babybox na soukromé klinice GynCentrum v Praze, myslel jsem si, že bude taky poslední. Negativní postoj Ministerstva zdravotnictví a dalších státních institucí byl tak silný, že jsem očekával, že jeho provoz z nějakých administrativních důvodů bude zakázán.

Daniel RychnovskýV Praze plánují stavbu třetího koncertního sálu.Smetanova síň, ani Rudolfinum již nestačí. V Brně, kde není žádný koncertní sál není zájem jej ani vybudovat.