Výpis všech článků se štítkem doprava.

Připravili jsme pro Vás další občasník „Kohoutovice, jak je chceme„.

Přejeme příjemné čtení.

zmeny-dpmbAutobusová linka 54 prodlouží trasu až do zastávky Zoologická zahrada. To je hlavní dopad revidovaných změn v dopravě na obyvatele Bystrce. Úpravy chce zavést město během příštích několika týdnů.

Rušení linky 29 s částečnou náhradou linkou 34 z centra do Žabovřesk a linkou 37 z Kohoutovic na Osovou včetně zastávky Anthropos pro denní linky

Stavba kanalizace v Bohunicích přinesla další dopravní komplikace. Trasa linky autobusu 50 a 96 pojede do 31. října 2012 ulicí Ukrajinská a Dlouhá.

Městská policie radí, jak nejlépe se individuálně přepravovat na soutěžní ohňostroje.

Klára Liptáková„Údržba dopravních cest i jejich budování je u nás dlouhodobě podfinancováno. Investice do dopravní infrastruktury přitom mají významný multiplikační efekt – oživují ekonomiku a v důsledku toho se výdaj vrací státu jako daňový příjem. Šetří se na nepravém místě, když v rozpočtové kapitole dopravy chybí 15 mld., které by umožnily dočerpat dotace z EU,“ komentuje kapitolu „Doprava“ státního rozpočtu Klára Liptáková.