Výpis všech článků se štítkem inline dráha.

Jakub Hruška Inline Brno KohoutoviceRada města Brna doporučila ke schválení „velkému zastupitelstvu“ smlouvu o poskytnutí dotace na projekt „In-line dráha při ZŠ Brno, Pavlovská 16“

Jakub Hruška Inline Brno KohoutoviceČlánku „Kohoutovická inline dráha v širších souvislostech“ kandidáta do Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice č.3 a kandidáta do Zastupitelstva města Brna Jakuba Hrušky si všiml server kohoutovice.org!

INLINE_dráha_Kohoutovice_Hruška_JakubDalšího ze série článků Jakuba Hrušky, na téma připravované inline dráhy v prostranství za Základní školou Pavlovská  „Kohoutovická inline dráha v širších souvislostech“ si všimla redakce Bystrčníku.

Jakub Hruška Inline Brno KohoutoviceTento článek je doplněním článku předchozího „Skutečnost o Inline dráze v Kohoutovicích“. V optice nových a konkrétnějších informací bych rád objasnil časté dotazy a nejasnosti, které se v souvislosti s Kohoutovickou inline dráhou objevují.

INLINE_dráha_Kohoutovice_Hruška_JakubBystrčník – magazín o Bystrci a souvislostech, se zaměřil na postoj Jakuba Hrušky k chystané výstavbě Inline dráhy v Brně-Kohoutovicích.

Jakub Hruška Inline Brno KohoutoviceČlánek „Skutečnost o inline dráze v Kohoutovicích“ kandidáta do Kohoutovického Zastupitelstva Jakuba Hrušky si všimli redaktoři serveru www. kohoutovice.org.

Jakub Hruška Inline Brno KohoutoviceVzhledem k tomu, že se v poslední době množí různé nepřesnosti o chystaném projektu inline dráhy v Brně-Kohoutovicích, rozhodl jsem se napsat tento článek, abych některé omyly „aktivistů“ rozptýlil.

brno-pro-vas-350-326V Kohoutovicích se má realizovat projekt inline dráhy za ZŠ Pavlovská. Tento projekt KDU-ČSL dlouhodobě podporuje, neboť se její zástupci domnívají, že v Kohoutovicích je nových a víceúčelových sportovišť třeba. To, že náš kandidát do zastupitelstva Jakub Hruška sleduje a komentuje na stránkách a fórech různých Kohoutovických skupin  si všimla i média.

novy-web-bystrce-375To, že se náš kandidát do Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice Jakub Hruška podporuje výstavbu inline dráhy za ZŠ Pavlovská si všiml i internetový server www.bystcnik.cz