Výpis všech článků se štítkem Jakub Hruška.

Děkujeme všem voličům za projevenou důvěru, které si velmi vážíme. Jen díky Vám se nám podařilo získat neuvěřitelných 6 mandátů v novém Zastupitelstvu Kohoutovic. K tomuto závazku budeme přistupovat zodpovědně a i nadále ve spolupráci s Vámi tak, aby mohly být Kohoutovice, jak je chceme.

V pondělí 1. října uspořádali Kohoutovičáci akci pro Kohoutovičáky. Nebyla to klasická „kampaň“, jak říká jeden nejmenovaný politik, ale sousedské setkání. Společně s kohoutovickými firmami jsme uspořádali dětské odpoledne plné her, ale také vynikající kávy z kohoutovické pražírny Botacoffee, pivečka a limči z pivovaru Richard. Atmosféru a dětský úsměv dodávalo nádherné malování na obličej od Peti Pakostové z Nápady pro Aničku či Mažoretky z Legata

Jsme rádi že jsme měli možnost se s mnohými z Vás (opět) setkat. 🙂
Celou fotogalerii naleznete ZDE.

Zveme Vás na pondělí VESELÉ ODPOLEDNE před horní Albert. Od 16 hodin tam pro Vás a Vaše děti připravujeme program. Můžete se těšit na malování na obličej, vystoupení mažoretek z Legata, exhibice Freestyle bikerů, můžete se nechat zdarma ostříhat od Střihorukého Edwarda či budete mít možnost popovídat si se senátorem Zdeňkem Papouškem či kandidátem na primátora Petrem Hladíkem.
Na setkání s Vámi se těší Jakub Hruška a ostatní kandidáti do Zastupitelstva městské části Kohoutovice a města Brna za KDU-ČSL

Kohoutovice jak je chceme,.. fb skupina čítající téměř tři tisíce lidí z Kohoutovic , kteří mají díky tomuto „virtuálnímu náměstíčku“, které jsem před čtyřmi lety vydláždili (rozumějte – založili), možnost dennodenně zjišťovat, co je v Kohoutovicích nového, ptát se sousedů, pomáhat si, a třeba se radovat z pěkných fotek, či videí…

Po čtyři roky jsme měli možnost naslouchat, radit, pomáhat a být s vámi téměř 24/7 online. Rádi bychom v té práci, která nás baví a vždy bavila pokračovali. Máme skvělý tým lidí, kteří si věří, podporují se a jsou připraveni pracovat pro Kohoutovice, pro Vás všechny 🙂

V termínu 5. a 6. října se uskuteční komunální volby, do kterých jdeme společně! Bez Vás a Vaší podpory to nepůjde!
Předem Díky!

Ve středu 13. června v podvečer měli kohoutovičtí jedinečnou příležitost nechat se na prostranství před horním Albertem ostříhat osobně panem Janem Špilarem. O známém brněnském kadeřníkovi (jeho kadeřnictví Střihoruký Edward najdete na Dominikánském nám.), který získal řadu prestižních ocenění u nás a také v zahraničí, by se dalo říci, že se stará nejen o to co je na hlavě, ale i o to, co je v ní. Vede semináře, přednáší, věnuje se manželským párům (můžete jej potkat v kostele sv. Michala v Brně) a jako trvalý jáhen založil projekt „Jsme jedno a není nám to jedno?“ S manželkou Gitou mají tři děti a tři vnoučata.

REZIDENTNÍ PARKOVÁNÍ V KOHOUTOVICÍCH
ANO / NE / KDY / JAK?
Beseda na téma rezidentního parkování v Brně, představení navrhovaných variant a diskuze případných dopadů pro Kohoutovice.
V úterý 26.3. od 17:00 hod.,
Libušina tř. 27, na konečné MHD Jírovcova v místnosti nad Knihovnou
Srdečně zve KDU-ČSL Kohoutovice.

V neděli 5. 3. 2017 se v podvečer v Domku Svaté rodiny konala výroční členská schůze. Té se zúčastnilo 33 z 48 členů místní organizace.

Na schůzi proběhly volby členů výboru místní organizace a delegátů na městskou konferenci. Předsedou místní organizace byl zvolen Jakub Hruška, 1. místopředsedou Ing. Pavel Bartoš, 2. místopředsedou Ondřej Valeš. Členy výboru pak byli zvoleni Jitka Adolfová, Ing. Jakub Sychra, PhDr. Petr Hruška, MBA, Jaroslav Suchý.

Pozvání na výroční členskou schůzi přijali tři hosté. Prvním z nich byl předseda okresní organizace a poslanec parlamentu ČR Mgr. Jiří Mihola, Ph.D., který přiblížil témata z celostátní politiky, včetně aktuálního záměru společné kandidátní listiny do voleb do PS PČR se Starosty a nezávislými.

Dalším milým hostem byl Mgr. Petr Hladík, který je 1. náměstkem primátora města Brna. Ten ve svém pozdravu představil již fungující i plánované projekty města Brna, za které se zasadila KDU-ČSL.

Třetici hostů doplnil host, který je v Kohoutovicích “doma”, Mgr. Jaroslav Suchý. Ten zastává v současné době post radního města Brna v oblasti školství, mládeže a tělovýchovy. I on zmínil některé z plánovaných projektů města.

VČS se usnesla na řadě usnesení, z nichž určitě stojí za zmínku poděkování odstupujícímu výboru MO, zvláště pak odstupujícímu předsedovi. Členové MO společně uctili minutou ticha památku všech, kteří nás předešli na věčnost.

Vzhledem k náročnému programu mnoha voleb a vystoupení hostů trvala letošní Výroční členská schůze déle, než je zvykem.