Výpis všech článků se štítkem Jiří Čunek.

Záznam pořadu, jehož hostem byl Jiří Čunek, lídr kandidátky do Zlínského kraje:

Jiří ČunekJiří Čunek byl hostem pořadu Fakta Barbory Tachecí, který vysílala televize Prima family v pondělí 4. 6. 2012. Záznam pořadu můžete zhlédnout na adrese www.iprima.cz/porady/fakta-barbory-tachecipod odkazem Videoarchiv.

Jedenáct let je veterinářem, rok a půl předsedou KDU-ČSL. Jeho nástup znamenal hodně razantní změnu, lidovci mají zase šanci vstoupit do Poslanecké sněmovny. Pavel Bělobrádek.
30.5.2012 Mladá fronta DNES Strana 11 Publicistika – Barbora Tachecí

Jiří ČunekNa návrh senátorů KDU-ČSL přijala horní komora parlamentu usnesení, ve kterém ukládá předsedovi Senátu PČR, aby do 7 dnů podal na Nejvyšší kontrolní úřad podnět pro přezkoumání zakázky MPSV na dodávku informačních systémů pro Úřady práce sloužící pro výplatu sociálních dávek od 1. ledna 2012, a to s ohledem na skutečnost, zda-li při úkonech MPSV nedošlo k nehospodárnému nakládání s finančními prostředky MPSV.

Jiří ČunekSenátor Jiří Čunek navrhl doprovodné usnesení, ve kterém by Senát Parlamentu České republiky požádal vládu České republiky, aby zajistila změnu názvu letiště Ruzyně na letiště Václava Havla. Videozáznam jeho vystoupení naleznete ZDE. Senát návrh Jiřího Čunka neschválil.

Mladá fronta DNES | 20.2.2012 | Rubrika: Titulní strana | Strana: 1 | autor: Tomáš Syrovátka

Svědectví o horké kauze Gorila na Slovensku nesmí vyjít. Bývalý vicepremiér je tam chce vyvážet

Někdejší vicepremiér Jiří Čunek, jehož kauza se před lety stala symbolem ovlivňování justice, se chce opět vrátit do centra dění.

Plánuje „pašování“ Goril na Slovensko. Ne však zvířat, ale knih novináře Toma Nicholsona vycházejících ze spisu slovenské tajné služby s krycím názvem Gorila. Slovenský soud zakázal dílo vydat.

Jiří ČunekVideozáznam vystoupení Jiřího Čunka v diskuzi o přímé volbě prezidenta neleznete ZDE
Vážený pane místopředsedo, pane ministře, kolegyně a kolegové. Já jsem na semináři k přímé volbě, který proběhl tady a který řídil v té době předseda Senátu a dnes řídící této schůze, senátor Přemysl Sobotka, v roce 2007 tady vystoupil pro přímou volbu. Ovšem to byla doba, kdy jsem si ještě utvářel názor a byl jsem ochoten ho i změnit na základě argumentů, které tady zaznívaly.

Jiří ČunekSenátor Jiří Čunek podal pozměňovací návrh k novele zákona o podporovaných zdrojích energie, ve kterém je zachována podpora ostrovních systémů. Ty umožňují výrobu elektrické energie pro vlastní spotřebu a nedodávají elektřinu do sítě.

Senátor Jiří Čunek povede kandidátku KDU-ČSL ve Zlínském kraji. Na jeho plány se ptal redaktor MF Dnes:
Poté, co ho včera večer lidovci vyslali jako lídra do krajských voleb, Jiří Čunek doslova zářil spokojeností. Ale euforii se alespoň verbálně snažil krotit.
„Zatím je to jenom poločas. Oslavovat budeme možná až příští rok,“ věří Čunek.