Výpis všech článků se štítkem Jiří Spousta.

Zveme Vás na pondělí VESELÉ ODPOLEDNE před horní Albert. Od 16 hodin tam pro Vás a Vaše děti připravujeme program. Můžete se těšit na malování na obličej, vystoupení mažoretek z Legata, exhibice Freestyle bikerů, můžete se nechat zdarma ostříhat od Střihorukého Edwarda či budete mít možnost popovídat si se senátorem Zdeňkem Papouškem či kandidátem na primátora Petrem Hladíkem.
Na setkání s Vámi se těší Jakub Hruška a ostatní kandidáti do Zastupitelstva městské části Kohoutovice a města Brna za KDU-ČSL

Kohoutovice jak je chceme,.. fb skupina čítající téměř tři tisíce lidí z Kohoutovic , kteří mají díky tomuto „virtuálnímu náměstíčku“, které jsem před čtyřmi lety vydláždili (rozumějte – založili), možnost dennodenně zjišťovat, co je v Kohoutovicích nového, ptát se sousedů, pomáhat si, a třeba se radovat z pěkných fotek, či videí…

Po čtyři roky jsme měli možnost naslouchat, radit, pomáhat a být s vámi téměř 24/7 online. Rádi bychom v té práci, která nás baví a vždy bavila pokračovali. Máme skvělý tým lidí, kteří si věří, podporují se a jsou připraveni pracovat pro Kohoutovice, pro Vás všechny 🙂

V termínu 5. a 6. října se uskuteční komunální volby, do kterých jdeme společně! Bez Vás a Vaší podpory to nepůjde!
Předem Díky!