Výpis všech článků se štítkem kandidát.

S Honzou Špilarem, kandidátem na senátora za náš volební obvod 59, dělal rozhovor starosta Velatic Jan Grolich.
Co se v Senátu dělá za práci? Je KDU-ČSL moderní stranou? V čem vidí ohrožení demokracie? Proč je rád za podporu své kandidatury od Pirátů? Kolikrát se setkal s domácím násilím? Během rozhovoru dostal Střihoruký Edvard i pár záludných otázek. Co na ně odpověděl a jak se s nimi vypořádal?
Celé video je zde: facebook.com/COOLstarosta/videos/465865827223892/

Před několika dny jsme na sociálních sítích zveřejnili první video k volební kampani do města. Shlédnout ho můžete níže.
Kampaň už jsme oficiálně zahájili a objevily se už i první billboardy v ulicích. S programovým týmem jsme se také výrazně posunuli v tvorbě programu, který vám již za pár týdnů také představíme.
V Brně se dějí „malé zázraky“ jejich mapu a popis naleznete https://brnojebozi.cz/mapa-zazraku/
V rámci magistrátní politiky jsme představili důležité dokumenty, které zlepší Brňanům jejich život a bydlení, což je Plán zdraví a Strategie bydlení. Zároveň se nám podařilo dotáhnout rekonstrukci Riviéry v rekordně krátkém čase a mnoho dalšího.

Odkzy: www.brnojebozi.cz – www.petrhladik.cz – www.kduprobrno.cz
Facebook: Petr Hladík – Jakub Hruška – #Brnojebozi

Ve středu 13. června v podvečer měli kohoutovičtí jedinečnou příležitost nechat se na prostranství před horním Albertem ostříhat osobně panem Janem Špilarem. O známém brněnském kadeřníkovi (jeho kadeřnictví Střihoruký Edward najdete na Dominikánském nám.), který získal řadu prestižních ocenění u nás a také v zahraničí, by se dalo říci, že se stará nejen o to co je na hlavě, ale i o to, co je v ní. Vede semináře, přednáší, věnuje se manželským párům (můžete jej potkat v kostele sv. Michala v Brně) a jako trvalý jáhen založil projekt „Jsme jedno a není nám to jedno?“ S manželkou Gitou mají tři děti a tři vnoučata.