Výpis všech článků se štítkem kandidátka.

Kohoutovice jak je chceme,.. fb skupina čítající téměř tři tisíce lidí z Kohoutovic , kteří mají díky tomuto „virtuálnímu náměstíčku“, které jsem před čtyřmi lety vydláždili (rozumějte – založili), možnost dennodenně zjišťovat, co je v Kohoutovicích nového, ptát se sousedů, pomáhat si, a třeba se radovat z pěkných fotek, či videí…

Po čtyři roky jsme měli možnost naslouchat, radit, pomáhat a být s vámi téměř 24/7 online. Rádi bychom v té práci, která nás baví a vždy bavila pokračovali. Máme skvělý tým lidí, kteří si věří, podporují se a jsou připraveni pracovat pro Kohoutovice, pro Vás všechny 🙂

V termínu 5. a 6. října se uskuteční komunální volby, do kterých jdeme společně! Bez Vás a Vaší podpory to nepůjde!
Předem Díky!

Hruška Jakub Kohoutovice BrnoVoliči KDU-ČSL mají snadnou volbu, lidovecká kandidátka má stejné číslo, jako před čtyřmi roky – 4.

Znak Brno Kohoutovice Jakub HruškaV Brně-Kohoutovicích ve volbách do obecního Zastupitelstva kandiduje deset stran „A CO BRNO, ČSSD, KDU-ČSL, Konzervativní strana, KSČM, ODS, Pro Kohoutovice a Moravu, Strana svobodných občanů, TOP 09 a Zelení a nezávislí – Sdružení pro Kohoutovice.