Výpis všech článků se štítkem Klub křesťanských seniorů.

Promítání DVD s přednáškou P. Vojtěcha Kodeta „Hřích jako porušení lidství“ se uskuteční v neděli 25. března 2012 v klubovně Bašného 40 od 17 hodin.

Dne 26. února 2012 navštívil Klub křesťanských seniorů Mgr. kpt. P. Jan Pacner, který sloužil v roce 2007 v 10. kontingentu Armády České republiky v Kosovu (KFOR). V rámci přednášky a následné besedy se zájemci dozvěděli o jeho zkušenostech z této mise. Beseda byla provázena promítáním fotografií z Kosova i vojenského výcviku.

Beseda o bezpečnosti seniorů
Dne 29.1.2012 se konala v klubovně beseda na téma bezpečnost seniorů. Pozvaný člen Policie ČR praporčík Václav Procházka v přednášce připomenul zásady prevence a na příkladech ze skutečných událostí zdůraznil pravidla vč. užitečných rad pro bezpečnost seniorů.