Výpis všech článků se štítkem Komunální odpad.

odpadky-8231-420x310Magistrát města Brna si dovoluje připomenout, že se blíží splatnost místního poplatku za komunální odpad, která je 31. 5. 2013. Stejně jako předchozí roky jsou od 1.3.2013 do 31.5.2013 otevřeny pokladny na Malinovského náměstí 3, a nadále zůstávají v provozu celoroční pokladny na ulici Šumavská 33. Poplatek činí v letošním roce 675,-Kč na poplatníka a rok.

Dačice – O novém rozmáhajícím se nešvaru na dačickém sídlišti hovořil v diskusi na posledním veřejném zasedání městského zastupitelstva Luboš Stejskal.
„Množí se případy nájezdů lidí, kteří v noci objíždějí popelnice u paneláků. Zastaví a z auta vyloží odpadky a zaplní popelnice. Před nedávnem jsem takovou trojici načapal a oni mi řekli, že mají trvalé bydliště na městském úřadě. Tak se chci zeptat, kam mají dávat odpadky,“ popsal zastupitel problém, se kterým se setkávají i další obyvatelé sídliště. Místostarosta Jan Bartošek přiznal, že tato informace je pro něho novinkou, ale slíbil, že zjistí, jak je tento problém ošetřený a co mají obyvatelé města, kteří si poctivě pořídili popelnici a řádně platí na svoz odpadu, v takovém případě dělat.

Pro úhradu místního poplatku v hotovosti můžete využít od čtvrtka 1. března pokladny v přízemí budovy Magistrátu města
Brna na Malinovského náměstí č. 3 a i nadále na Šumavské 33. Nebo převodem na účet č. 156304/5400, či poštovní poukázkou.