Výpis všech článků se štítkem Komunální volby 2018.

Milí Kohoutovičáci,

ještě jednou nám dovolte poděkovat Vám za nesmírnou podporu, kterou jste nám projevovali v předvolebním klání, ve volbách i teď v posledním povolebním měsíci. Velmi si této podpory, která nám po celou dobu dodávala sil, vážíme.

Jak jistě víte, soud přepočítal chybně spočítané výsledky voleb a my tímto přišli o jeden mandát, který připadl KSČM. Tímto oslabením jsme přišli o možnost vyjednat dohodu o spolupráci jedenácti zastupitelů za KDU, ODS a Zelené a nezávislé, která byla před podepsáním.

Byť nám chyběl krůček k tomu, aby se utvořila koalice, která by přinesla pro Kohoutovice možnost změny a realizaci témat a nápadů, se kterými jsme společně s Vámi před volbami přišli, nakonec míříme do opozice. Neodcházíme tam ale se svěšenou hlavou a smutkem, ale naopak s hlavou vztyčenou a s chutí nadále pokračovat v práci pro Vás Kohoutovičáky a pro naše krásné Kohoutovice. Ačkoli jsme se během vyjednávání setkali s mnoha nekalostmi, můžeme s čistým svědomím říci, že jsme se po celou dobu chovali tak, jak jsme slibovali a že naše podaná ruka a vyslovené slovo vždy platilo.

I nadále jsme tu pro Vás, můžete se na nás obracet se svými dotazy, podněty a nápady, na které rádi odpovíme, nebo je rovnou nasměřujeme dál k případné realizaci, jako tomu bylo doposud.

Dnes máme osobní setkání s umělci, se kterými bychom společně s Vámi rádi ozdobili podchod při zastávce Talichova, jak jsme již avizovali. O termínu společného setkání a realizace výmalby Vás budeme předem informovat. Velmi děkujeme za množství nápadů co v podchodu namalovat, které jste nám zaslali.

Tuto neděli se na Vás těšíme na tradiční akci ochutnávky Svatomartinského vína.

Akcí a příležitostí, jak pracovat pro Kohoutovice je dostatek, vždy jsme tyto příležitosti dokázali „chytit za pačesy” a hodláme v tom společně s Vámi pokračovat. Slibujeme, že z pozice nejsilnější opoziční strany budeme kontrolovat, aby nově vzniklá koalice plnila své povinnosti a aby i oni přispívali k tomu, aby byly Kohoutovice takové, jaké je všichni chceme.

Zde jsou (postupně budou doplňovány) usnesení soudu na jednotlivé návrhy na neplatnost voleb, neplatnost hlasování a neplatnost volby kandidátů do zastupitelstev MČ ve statutárním městě Brně, konaných ve dnech 5. a 6.10.2018.

Děkujeme všem voličům za projevenou důvěru, které si velmi vážíme. Jen díky Vám se nám podařilo získat neuvěřitelných 6 mandátů v novém Zastupitelstvu Kohoutovic. K tomuto závazku budeme přistupovat zodpovědně a i nadále ve spolupráci s Vámi tak, aby mohly být Kohoutovice, jak je chceme.

V pondělí 1. října uspořádali Kohoutovičáci akci pro Kohoutovičáky. Nebyla to klasická „kampaň“, jak říká jeden nejmenovaný politik, ale sousedské setkání. Společně s kohoutovickými firmami jsme uspořádali dětské odpoledne plné her, ale také vynikající kávy z kohoutovické pražírny Botacoffee, pivečka a limči z pivovaru Richard. Atmosféru a dětský úsměv dodávalo nádherné malování na obličej od Peti Pakostové z Nápady pro Aničku či Mažoretky z Legata

Jsme rádi že jsme měli možnost se s mnohými z Vás (opět) setkat. 🙂
Celou fotogalerii naleznete ZDE.