Výpis všech článků se štítkem kultura.

Daniel RychnovskýV Praze plánují stavbu třetího koncertního sálu.Smetanova síň, ani Rudolfinum již nestačí. V Brně, kde není žádný koncertní sál není zájem jej ani vybudovat.

Tak jsem zvědav co naši mocipáni vymyslí kolem brněnské kultury. Prezentaci, která byla v sále Břetislava Bakaly považuji za naprosto impotentní, protože za 700 000 Kč jsme dostali ubohou rešerši o tom co se v Brně odehrává, ale to přeci ví každý úředník z odboru kultury Magistrátu a nepotřebujete na to 700 000 Kč. Navíc firma nemá absolutně nic společného s kulturou.

Současná reprezentace města Brna bohužel nenavazuje na práci minulých reprezentací a zbytečně vyhazuje peníze za věci, které již dávno byly udělány.
Informace , že bude znovu udělána akustická studie na úpravy Janáčkova divadla za 650 tisíc Kč je udivující.
Kulturní vládci Brna zřejmě neví, že tato studie již byla provedena v roce 2004 renomovanými firmami Sound Space Design z Londýna a Performance Space Consulting s Pennsylvanie , USA , autory , kteří mají zkušenosti z mnoha úspěšných realisací operních i koncertních domů po celém světě.