Výpis všech článků se štítkem Ludvík Hovorka.

Ludvík Hovorlka byl ve čtvrtek 14. 6. hostem pořadu Studio STOP na ČRo 6. Pořad si můžete poslechnout na této adrese:prehravac.rozhlas.cz/audio/2655951

Situaci na státním zastupitelství a informace o tom, že řada závažných kauz je zametena pod koberec, považuji za neudržitelnou.
Je evidentní, že zájmy vlivných finančních skupin jsou nadřazeny zájmu občanů! Silné finanční skupiny a lobbisté ovlivňují členy Parlamentu České republiky, a tím i podobu zákonů a zadávání veřejných zakázek.

Plně podporuji studenty a akademickou obec v jejich odporu proti špatné reformě školství. Současná vláda, premiér a ministr financí často prohlašují, že nemůžeme zadlužovat budoucí generace. Přitom řada navrhovaných opatření zatíží budoucí vysokoškoláky natolik, že místo zakládání rodin budou muset shánět peníze na zaplacení studií, a to budoucí generace významně zadluží.

Na Celostátním výboru 7. února 2012 europoslanec Jan Březina oficiálně oznámil, že vystupuje z KDU-ČSL. Podle jeho vyjádření strana nevyhodnotila dobře příčiny volební porážky a dělá špatnou personální politiku. Jako příklad uvedl mou kandidaturu na senátora v obvodě Zlín.