Výpis všech článků se štítkem média.

brno-pro-vas-350-326V Kohoutovicích se má realizovat projekt inline dráhy za ZŠ Pavlovská. Tento projekt KDU-ČSL dlouhodobě podporuje, neboť se její zástupci domnívají, že v Kohoutovicích je nových a víceúčelových sportovišť třeba. To, že náš kandidát do zastupitelstva Jakub Hruška sleduje a komentuje na stránkách a fórech různých Kohoutovických skupin  si všimla i média.

Jakub Hruška

Jakub Hruška KDU-ČSL Brno-Kohoutovice

V rámci předvolební komunikace se naši budoucí zastupitelé seznamují s dalšími politickými subjekty. Některých těchto setkání si všímají i média. Autor článku  „Brno se baví: Komunální volby 2014“ redakce brnoprovas.cz si všimlo Jakuba Hrušky, který navštívil setkání kohoutovických Svobodných.

Mediafax.cz – Bělobrádek: Mohli jsme získat více, ale jsme spokojeni

Českápozice.cz – Lidovci jsou zpět!

idnes.cz – Vzkříšení lidovců: Jsme zpátky ve hře a chceme do vysoké politiky

tiscali.cz – Ve volebním štábu lidovců panuje spokojenost

deník.cz – Juránek je nejoblíbenější politik v zemi. Má nejvíce preferenčních hlasů

idnes.cz – Lidovec Juránek bodoval, získal nejvíc preferenčních hlasů v zemi

Jsou situace v mém životě, kdy světu kolem sebe rozumím, a také jsou časy, kdy jen koukám jako blázen. To nemluvím o pár pivech navíc, nebo o tom, že si zapomenu vzít po ránu brýle. Jsem přesvědčen, že svět má své jasné zákonitosti, které člověk vnímá, až když jsou narušeny.

Dnes mě nadzvedla reportáž  Konec tradičních zabijaček – za veřejné hody pokuta 300 tisíc, kterou najdete zde. Musím se jasně ohradit proti zkreslení reality.
Naprosto nepřesný a tendenční článek, který dává za vinu EU, že zakázala porážky mimo jatky a domácí porážky. Jakoby zlý Brusel nařídil něco ohavného. Jako veterinář, který hygienu masa dělal mnoho let, jen žasnu, jak se dají fakta totálně překroutit.