Výpis všech článků se štítkem MF Dnes.

26.4.2012 Mladá fronta DNES Strana 4, Z domova, Lenka Petrášová
PRAHA Nikdy nebyl na zahraniční dovolené a jeho ojeté auto stálo 60 tisíc korun. V neděli chodí do kostela, ale klidně si uleví sprostým slovem. A pozor: uměl by poradit dobrou kližku na guláš, protože se jako veterinář živil na jatkách…
Prostě takový až barvotiskově obyčejný chlápek z Náchoda, se kterým byste šli klidně na pivo. Tak působí na první dojem Pavel Bělobrádek, nová krev v čele KDU-ČSL. Strany, o níž už několik průzkumů v posledních týdnech ukázalo, že má šanci znovu zasednout do Poslanecké sněmovny.

Komentář Mariana Jurečky k odchodu Jana Březiny. S velkým zklamáním jsem si přečetl výroky Jana Březiny, poslance Evropského parlamentu za KDU-ČSL, který se podle všeho rozhodl odejít k TOP 09.

Na podzim 2010 se po prohraných parlamentních volbách stal předsedou KDU-ČSL.
Pětatřicetiletý Pavel Bělobrádek, který je iměstským zastupitelem v Náchodě, je stále tak trochu novou tváří strany. Do krajských voleb na Královéhradecku však povede společnou kandidátku KDU-ČSL, Hradeckého demokratického klubu a Volby pro město. Zatím je dost smělý:
„Budeme mít ambici vyhrát, být na prvním druhém místě. Přiznám se, že mě nebaví být třetí čtvrtý. Chci vyhrát.“

Šel by například pan Drábek poté, co by skončil na pracáku, po dvou měsících dobrovolně na veřejně prospěšné práce? Šel by si ministr Heger cvičně lehnout na měsíc do okresní nemocnice? Nechá ministr financí Kalousek dvacet let zpětně prověřit pohyb finančních prostředků na svých bankovních účtech od svého finančního analytického útvaru, který tak detailně popsal kauzu ProMoPro? Pokusil by se ministr zemědělství Bendl podnikat v lesním průmyslu, aniž by za ním stála velká finanční skupina? Nechal by se premiér Nečas zaregistrovat na Úřadu práce v Jeseníku a našel by si dobře zaplacenou práci v soukromém sektoru v tomto nezaměstnaností nejvíce postiženém regionu v republice,“ ptá se ve svém komentáři pro MF Dnes 1. místopředseda Marian Jurečka.