Výpis všech článků se štítkem mikuláš.

IMG_20161207_170540

Ve středu 7.12.2016 se uskutečnila tradiční akce, kdy Dům s pečovatelskou službou navštívil Mikuláš se svými věrnými pomocníky skauty. Skauti 72. oddílu přináší radost spolu s poselstvím blížících se Vánoc již každoročně. Senioři tak měli možnost si poslechnout pár písniček, se skauty si zazpívat vánoční písně a ještě byli obdarováni ručně vyrobenými přáníčky. Společně strávené odpoledne proběhlo v příjemné atmosféře radosti a pokoje.

IMG_20161207_171135_1  IMG_20161207_171614_1

Videozáznam je k dispozici na facebookovém profilu. V celém článku naleznete více fotografií.

Jak jste si užili letošního Mikuláše? Byla bohatá nadílka? Převlékli jste se do kostýmu čerta, anděla či Mikuláše? Nebo jste naopak uklidňovali vystrašená dítka? Ať tomu bylo jak chce, doufáme, že jste tento oblíbený svátek příjemně prožili.

Zároveň bychom Vás rádi informovali o blížící se tradiční akci, kterou pořádají skauti 72. oddílu. Ti se jako již každoročně vypraví do Domu s pečovatelskou službou na Libušině třídě 8. Zde budou nejen roznášet radost a připomínat blížící se Vánoce, ale také rozdávat ručně vyrobená přáníčka, která společně připravili. Akce se uskuteční ve středu 7.12.2016 od pěti hodin odpoledne. Srdečně zváni jsou všichni senioři!

15370184_10209348517648251_6795378290455064200_o

Fotografie z loňských ročníků v celém článku.