Výpis všech článků se štítkem Mladí lidovci.

Jakub Hruška Mladí lidovci Kohoutovice VideoklipMladí lidovci v čele s Jakubem Hruškou vytvořili volební videoklip, na podporu KDU-ČSL v parlamentních volbách. Tento klip se dostal do hlavního vysílacího času České televize.

dsc_0010V neděli 21. 4. 2013 proběhla v Brně-Kohoutovicích beseda s 1. místopředsedou KDU-ČSL Ing. Marianem Jurečkou. Akce se zúčastnilo přes pětatřicet účastníků různých věkových kategorií. Po přednášce se přítomní odebrali do zahrady ke grilu a pokračovali v družném hovoru.

Mladí lidovci v Číhošti vzpomínali na pátera Toufara.Mladí křesťané o víkendu vzpomínali na pátera Josefa Toufara umučeného komunistickým režimem. V Číhošti na Havlíčkobrodsku se konala pouť a beseda s Milošem Doležalem, autorem knihy o Toufarovi. Z dopisů, které autor knihy objevil, vyplývá, že se páterovi do Číhoště příliš nechtělo.

První místopředseda KDU-ČSL Marian Jurečka dnes svým vstupem podpořil nově vzniklé občanské sdružení Mladí lidovci. „Rozhodl jsem se podpořit nadšení a úsilí našich mladých členů a příznivců, kteří dnes spatřují v KDU-ČSL moderní konzervativní stranu,“ uvažuje Marian Jurečka v souvislostech posledních dnů, kdy jsme svědky nástupu KSČM do krajských vlád. „Považuji za důležité, že mladí vyjadřují nesouhlas a chtějí aktivně věci změnit. Především chceme začít aktivně podporovat snahy mladých lidí dobře se připravit na činnost v politice a omladit tak KDU-ČSL,“ dodal 1. místopředseda KDU-ČSL Marian Jurečka.