Výpis všech článků se štítkem MMB.

odpadky-8231-420x310Magistrát města Brna si dovoluje připomenout, že se blíží splatnost místního poplatku za komunální odpad, která je 31. 5. 2013. Stejně jako předchozí roky jsou od 1.3.2013 do 31.5.2013 otevřeny pokladny na Malinovského náměstí 3, a nadále zůstávají v provozu celoroční pokladny na ulici Šumavská 33. Poplatek činí v letošním roce 675,-Kč na poplatníka a rok.

Daniel RychnovskýKlasická situace : Lidé, kteří bydlí na Kolišti 11 , kde si koupili dům mají za svým domem ve vnitrobloku pozemek se zelení,který patří městu a který si nestihli odkoupit .Přesto jej ale považují za cenný, protože mají do vnitrobloku ložnice a dětské pokoje- ostatně znáte všichni, jak vypadá provoz na Kolišti….

MMB,ORGO – Vyhlášky města Brna