Výpis všech článků se štítkem muslim.

Pavel BělobrádekCítím se být ohrožen radikálními muslimy, kteří v českých mešitách volají po vraždění Židů, kteří křesťany považují za lidi druhé kategorie, ženy za bytosti bez duše a chtějí své názory učit a rozšiřovat. Cítím se ohrožen lidmi, kteří se snaží upírat společnosti nenásilné a legální tříbení názorů v diskusích, lidí, kteří druhé kádrují, aniž by se zajímali o jejich názory. Nevadí mi mešity, vadí mi v mešitách muslimští radikálové. Co se mešit týče, pak se domnívám, že do střední Evropy a tím spíš do Hradce Králové nepatří minarety. Z důvodů kulturních a architektonických,“ píše ve své reakci Pavel Bělobrádek.

Šéf lidovců Pavel Bělobrádek se v Hradci Králové zúčastnil diskuse o vlivu islámu v Evropě a v České republice. Varoval, že spousta muslimů věří, že lhát nevěřícím se smí, protože to není hřích.