Výpis všech článků se štítkem nemocnice.

Daniel RychnovskýNa jaře loňského roku eskalovalo v Nemocnici Milosrdných bratří napětí, když nový ředitel nemocnice nechal odejít tým zkušených anesteziologů a zvolil tak nejistotu pro pacienty i lékaře. Na jakékoliv dotazy a pochybnosti byla veřejnost stále znovu a znovu ujišťována, že  nemocnici a jejímu hladkému chodu nestojí nic v cestě. Stačilo se vypořádat s několika nespokojenými anesteziology, kteří prý destabilizovali situaci. Petice, která v té době na záchranu nemocnice vznikla a kterou během krátké doby podepsalo více než 3 000 lidí, byla odsouzena jako „poplašná zpráva“, snaha o destabilizaci situace apod.

Daniel RychnovskýKoncem minulého týdne se v médiích objevila zpráva, která mě jako lékaře a bývalého ředitele Nemocnice Milosrdných bratří, pod niž léčebna patří, velmi zneklidnila

Daniel RychnovskýJsem z toho trochu na rozpacích. Rozhodne-li se nastávající maminka  pro domácí porod, tak jí musí dle soudu zabezpečit pomoc porodní asistentka  z nejbližší nemocnice. Ano- má to svoji logiku – když se nikdo jiný nenajde, neměla by být bez pomoci. Je zde ale  více aspektů.