Výpis všech článků se štítkem Nový HLAS.

Nový Hlas červenec 2013Na Nový HLAS se můžete v listovacím formátu ePaper podívat zde: kdu.ecpaper.cz/cervenec2013/#page=1 nebo si ho stáhnout v PDF zde: www.kdu.cz/…/Novy-HLAS-cervenec-2013.pdf.aspx
Červencový Nový HLAS vychází po červnovém sjezdu v Olomouci, jemuž je věnováno celých 12 stran čísla. Konkrétně: výsledky voleb, česká a evropská vize nově zvolených, texty usnesení i ohlasy v médiích.
Pavel Bělobrádek se vyjadřuje k pádu Nečasovy vlády a nabízí naše řešení: předčasné volby a novou KDU-ČSL jako alternativu k bezohledné pravici i nezodpovědné levici. V tomto čísle také krátký článek o kohoutovických Mladých hodech.

Do prosincového Nového HLASU se dostal článek o akci konané v naší městské části. Článek o Svatomartinském víně je příkladem pro ostatní městské části a malé obce, jak oslovovat široké spektrum obyvatel a navazovat s nimi nezávazný dialog.

Předvolební číslo Nového HLASu vychází opět i v tištěné podobě. Najdete v něm především představení toho nejzajímavějšího, s čím jdou naše jednotlivé krajské kandidátky do boje o účast ve vedení kraje. Samozřejmě se vám zároveň představí osobnosti, které kandidátky vedou. Kromě toho si můžete přečíst dopis předsedy strany Pavla Bělobrádka a seznámit se s hlavními prioritami, které KDU-ČSL zveřejnila na Programové konferenci věnované oblastem školství, zdravotnictví, zemědělství a problematice sociálního vyloučení

Ke stažení ZDE.

Tištěné zářijové číslo je věnováno především představení našich trumfů do krajských i senátních voleb. Najdete v něm přehled prvních deseti kandiátů ze všech krajských kandidátek a medailonky našich kandidátů na senátory. Samozřejmě nechybí dopis předsedy Pavla Bělobrádka a ke čtenářům se obrací i ti, kteří mají volby na starosti z centrální úrovně – tedy senátor Petr Šilar a volební manažer Vít Doležálek.
Ke stažení:
časopis NOVÝ HLAS
dopis předsedy Pavla Bělobrádka

Červnové číslo Nového HLASu vychází opět v tištěné podobě a jeho obsah je věnován především výstupům z Programové konference. Nechybí ani předvolební představení dalších dvou krajů – tentokrát Plzeňského a Královéhradeckého. Přečíst si můžete také něco o tom, proč Zuzana Roithová kandiduje na úřad prezidenta ČR a jak bude probíhat její kampaň. Na prostřední dvoustraně najdete graf znázorňující zisky KDU-ČSL ve volebních průzkumech od září 2010 do letošního května.

Chcete, aby o Vašem názoru vědělo vedení KDU-ČSL? Chcete do toho mluvit? Přihlaste se jako respondenti anket Programové rady KDU-ČSL na mailu našeho krajského tajemníka Petra Cajzla kk@brno.kdu.cz .
Více o anketách v únorovém čísle HLASu na straně 14.
Únorové číslo Nového HLASu vám zprostředkuje nejdůležitější informace z Ideové konference KDU-ČSL, která odstartovala naši předvolební kampaň. Kromě toho na prostřední dvoustraně najdete materiál nastiňující dlouhodobou strategii rozvoje KDU-ČSL pod názvem „Lidovci 2012“. Předvolební představování krajů přináší tentokrát informace z Olomouckého a Středočeského kraje.