Výpis všech článků se štítkem Parlamentní volby 2017.

Dnes již od 15. hodin se postupně shromažďovali rodiče s dětmi, aby prožili pěkné odpoledne se soutěžemi, písničkami a doprovodným programem přichystaným KDU-ČSL. Mohli se tak v Kohutovicích setkat s pohádkovými bytostmi Olaf, Anna, Elsa a dalšími,  ale také s lídrem kandidátky KDU-ČSL do Poslanecké sněmovny Jiřím Miholou a také vedením místní organizace KDU-ČSL Jakubem Hruškou, Ondřejem Valešem Jakubem Sychrou a dalšími místními lidovci. Proběhl totiž předvolební meeting se skákacím hradem a doprovodným dětským prgramem.

Letos se také Kohoutovice zapojují do předvolebního maratonu voleb do Poslanecké sněmovny. Z možných variant propagace jsme se rozhodli využít možnosti přivést do Kohoutovic představení bratrů Chabičovských s pohádkovými bytostmi (Olafa, Annu, Elsu, Hanse, Kristoffa nebo Svena), skákací hrad a další zábavné atrakce pro děti a jejich rodiče.
Pozvěte prosím své přátele a známé a společně přijďte tuto středu od 15.00 do 17.30 hodin na parkoviště při ulici Richtrova. (mapa)