Výpis všech článků se štítkem Pavel Bělobrádek.

Belobradek-(24)KDU-ČSL od samého počátku vládní krize považuje za nejlepší řešení nové volby. Jakékoli prodlužování krizové situace nepřináší České republice nic dobrého.

Belobradek-(24)KDU-ČSL je připravena na předčasné volby a vítá je jako jediné demokraticky možné vyřešení současné politické situace.

Pavel BělobrádekPodle předsedy KDU-ČSL Pavla Bělobrádka jmenování premiéra Jiřího Rusnoka krizi neřeší: „Musí to být jen mezikrok na cestě k předčasným volbám. KDU-ČSL je přesvědčena, že řešením pro tuto zemi není ani pokus o resuscitaci stávající koalice, ani kabinet, který se opírá pouze o důvěru prezidenta.“
KDU-ČSL je připravena nabídnout občanům novou generaci politiků místo těch, kteří jsou u moci dvacet let. Jako cestu z ekonomické i politické krize nabízíme voličům koncept sociálně tržního hospodářství a nové tváře.

Pavel BělobrádekPředseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek dnes okomentoval největší politický skandál v polistopadové historii českého státu:
„Pohár trpělivosti se stávajícími zkorumpovanými a prolhanými poměry přetekl. Naprosto respektujeme postup státního zastupitelství a Policie ČR. Chválíme je za jejich kuráž zasáhnout do nejvyšších politických a vládních pater.

Pavel BělobrádekV předvečer svátku Betlémských neviňátek napsal Pavel Bělobrádek otevřený dopis předsedovi vlády Petru Nečasovi a ministru zdravotnictví Leoši Hegerovi ve věci registrace přípravku RU-486.

Pod taktovkou místopředsedy brněnských Mladých lidovců se ve středu 5. 12. 2012 uskutečnila beseda s předsedou Křesťanské a demokratická unie – Československé strany lidové MVDr. Pavlem Bělobrádkem, Ph.D.

Ve středu 5. 12. 2012 proběhne od 16 hodin v Domku Svaté rodiny beseda s předsedou KDU-ČSL MVDr. Pavlem Bělobrádkem. Všichni jste srdečně zváni!

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek dnes na Národní třídě přišel společně s Pražany zapálit svíčku u památníku událostí 17. listopadu 1989. „Je třiadvacet let po 17.listopadu a my jsme se obloukem vrátili na začátek. Komunisté získávají zpátky moc na krajích, v letošních volbách mají již 156 zastupitelů a lidem je to jedno. Šokuje nás, že komunisté ve společných koalicích se sociálními demokraty obsazují místa náměstků a radních v oblasti školství, což považujeme za velice nebezpečné.

Chtěl bych poděkovat voličům, kteří přišli a v krajských a senátních volbách podpořili kandidáty KDU-ČSL, koaliční kandidátky se zastoupením KDU-ČSL a kandidáty do Senátu s naší podporou. Velice si toho vážím. Díky občanům, kteří nám dali důvěru, jsme skončili v krajských volbách těsně čtvrtí a v senátních jsme spolu s nezávislými kandidáty, které jsme podpořili, obsadili třetí příčku.