Výpis všech článků se štítkem Polyfunkční dům.

hotel-u-stamicovy-planekŽádný polyfunkční objekt u Stamicovy ulice v Kohoutovicích stát nebude. Záměr, který mezi místními lidmi vzbudil mnoho nevole a odporu, přestal existovat. Oznámil to dnes starosta Kohoutovic Petr Šafařík (ČSSD).

Svah StamicovaBrno-Kohoutovice – Chtějí Kohoutovičtí na volném prostranství stavbu sportovního centra, nebo nechtějí? O tom měla rozhodnout anketa na webu městské části, která skončila minulý týden. Nakonec ale celou věc pouze zkomplikovala. Jak totiž uvádí zástupci radnice i odpůrců stavby, průběh ankety byl zmanipulovaný. Vedení radnice to tak nyní považuje za důvod, proč se výsledkem ankety neřídit.

Na své 48. schůzi dne 7.1. výbor místní organizace KDU-ČSL debatoval o anketě umístěné na webu městské části Kohoutovice ohledně výstavby polyfunkčního sportovního centra na ulici Stamicova. Zmínil se i evidentní problém ovlivnění ankety hlasovacími roboty. Proto výbor MO KDU-ČSL Brno-Kohoutovice odhlasoval usnesení.
Výbor MO sleduje se zájmem průběh ankety na webu MČ Brno-Kohoutovice o možnosti výstavby polyfunkčního sportovního centra v Kohoutovicích. Výbor MO vyjadřuje obavy, že zamýšlené sportovní centrum, v rozsahu v jakém má být postaveno, nebude sloužit kohoutovické veřejnosti, ale pouze negativně zatíží život občanům Kohoutovic.

Občané Kohoutovic mohou v těchto dnech hlasovat na stránkách www.kohoutovice.cz v anketě „Souhlasíte s tím, aby bylo v Kohoutovicích postaveno Polyfunkční sportovní centrum?“.
Pokud Vám není osud a urbanistické řešení naší městské části lhostejný vyjádřete svůj názor v anketě.