Výpis všech článků se štítkem rodina.

preschoolV únoru 2013 bylo založeno občanské sdružení Dětský klub „Kamecháček“, které bude sloužit jako mateřské centrum pro celou rodinu. Jeho hlavní snahou je podpora komunitního života v nově vznikajícím sídlišti Bystrc–Kamechy a také vytvoření funkční občanské společnosti v obci tak, aby se oblast nestala pouze jakousi noclehárnou pro své obyvatele.

Vranov u BrnaBrněnské církevní školy spolu s Klubem přátel rodiny pořádají dbe 28. dubna 2013 Rodinnou pouť do Vranova u Brna.

„Chceme slušný stát bez korupce a arogance,

který lidem dává pocit bezpečí a spravedlnosti,
podporuje rodiče s dětmi,
s dostupným a kvalitním vzděláním, nabízející perspektivu a uplatnění,
odpovědně hospodařící s veřejnými prostředky,
solidární s nemocnými, potřebnými i seniory
a rozumně investující do vlastního růstu“.

V Německu se Čechům vyplatí kupovat nejen vajíčka. Rekordní růst cen a stagnující mzdy v tuzemsku způsobily, že za hranicemi vyjde levněji celý velký nákup pro rodinu. Podle testu MF DNES dokonce o celou pětinu.

„Cena zlata klesne, akcie propadnou, děti zůstávají. V hojných letech se rodiny rozpínají, rodiče a prarodiče pomáhají potomkům, zatímco v kritických časech se rodiny naopak semknou a silnější pomáhají slabším přežít. A že se časy dobré a zlé v pravidelných periodách střídají, není psáno pouze v Bibli – dokáže to dovodit na základě vlastních zkušeností každý z nás a nemusí přitom ani páchnout do kostela,“ píše ve svém komentáři pro Hospodářské noviny předseda Pavel Bělobrádek.