Výpis všech článků se štítkem senioři.

Jak jste si užili letošního Mikuláše? Byla bohatá nadílka? Převlékli jste se do kostýmu čerta, anděla či Mikuláše? Nebo jste naopak uklidňovali vystrašená dítka? Ať tomu bylo jak chce, doufáme, že jste tento oblíbený svátek příjemně prožili.

Zároveň bychom Vás rádi informovali o blížící se tradiční akci, kterou pořádají skauti 72. oddílu. Ti se jako již každoročně vypraví do Domu s pečovatelskou službou na Libušině třídě 8. Zde budou nejen roznášet radost a připomínat blížící se Vánoce, ale také rozdávat ručně vyrobená přáníčka, která společně připravili. Akce se uskuteční ve středu 7.12.2016 od pěti hodin odpoledne. Srdečně zváni jsou všichni senioři!

15370184_10209348517648251_6795378290455064200_o

Fotografie z loňských ročníků v celém článku.

Ačkoli ještě neskončil leden, již devětkrát letos slaňovali strážníci z  Jednotky operativního zásahu do bytů bezmocných a ohrožených brňanů. K zatím poslednímu zásahu došlo ve čtvrtek 24. ledna v Kohoutovicích.

V rámci Evropského roku aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity spustila Charita Česká republika web seniori.charita.cz. Je určen seniorům i jejich blízkým, ale také všem, kdo by chtěli spolu s Charitou seniorům pomáhat.

Na cestopisnou besedu s promítáním zve kohoutovická pobočka knihovny Jiřího Mahena a Klub seniorů.

Pro starší návštěvníky přichystal aquapark v Kohoutovicích slevovou akci. Od 1. 3. do 31. 5. 2012 mají senioři ve věku 80 let a více vstup za 20 Kč. Tato cena platí každý den v dopoledních hodinách 6-12 hod. Více informací na pokladně.

BRNO: Policisté důrazně varují před podvodníky! Jeden z posledních případů podvedené a následně okradené seniorky řešili policisté ve středu, kdy dosud neznámý pachatel zatelefonoval jednaosmdesátileté ženě pod záminkou půjčení peněz.