Výpis všech článků se štítkem skákací hrad.

Včera odpoledne se již podruhé postavil před zdravotním střediskem předvolební skákací hrad pro děti. Dospělí měli opět možnost v klidu posedět u čaje či kávy a osobně pohovořit s kandidátem do senátu  MUDr. Danielem Rychnovským a také kandidátkou do krajského zastupitelstva Klárou Liptákovou.

Děti kromě skákání na hradě dostali na občerstvení limonádu nebo čaj, při odchodu také krásné omalovánky či nafukovací balónek. Na to, jaká byla zima, se dětem domů vůbec nechtělo.

Daniel RychnovskýVčera se konalo krátké setkání s kandidátem do senátu MUDr. Danielem Rychnovským v rámci setkání klubu křesťanských seniorů v Domku Svaté rodiny na Bašného ulici.
Proběhla tam také krátká prezentace o volbách do senátu a bohužel se nestihla prezentace o volbách do kraje. Na obě prezentace je možno se podívat níže ve článku. Daniel Rychnovský však v Kohoutovicích nebyl naposled, ba naopak. V tomto týdnu, ve středu 3. října, stráví celé odpoledne v ulicích Kohoutovic.

Detailní časový rozvrh:

• Vaňhalova 16:30 – 17:00 hod.
  • Prokofjevova 17:00 – 17:30 hod.
  • Richterova 17:30 – 18:00 hod.
  • Musorgského 18:00 – 18:30 hod.
  • Glinkova 18:30 – 19:00 hod.
  • Borodinova 19:00 – 19:30 hod.

Přijďte si s ním popovídat o tématech, která Vás zajímají a která Vás trápí.

Skákací hrad opět v Kohoutovicích
V neposlední řadě Vás zvu také na předvolební mítink KDU-ČSL se skákacím hradem pro děti a s čajem či kávou pro dospělé na Voříškově ulici před zdravotním střediskem. Konat se bude v úterý 9. října od 14 do 18 hodin. Přítomni budou někteří kandidáti do krajských voleb a také kandidát na senátora MUDr. Daniel Rychnovský.

Za výbor místní organizace Vás zve Ondřej Valeš, místopředseda MO KDU-ČSL

imag0554u2 Dnes odpoledne se před zdravotním střediskem v Kohoutovicích v rámci předvolební kampaně do krajských a senátních voleb postavil skákací hrad. Děti se tak mohli pořádně vydovádět na hradě a dospělí měli možnost se osobně potkat s kandidátem do senátu MUDr. Danielem Rychnovským či některými kandidáty do krajského zastupitelstva např. Klárou Liptákovou, Jiřím Miholou a dalšími.
Ti, kteří přišli, si mohli chvíli posedět u kávy či čaje a v klidu tak probrat s kandidáty volební program a současné nepříznivé politické podnebí. Není nad to si s kandidáty pohovořit osobně, lze totiž zjistit, jací doopravdy jsou.

V Kohoutovicích ještě bude možnost se s kandidáty potkat. Budeme rádi, když se sami přijdete přesvědčit o kvalitách našich kandidátů.

Zde máte možnost se podívat na pár fotografií, jak odpoledne probíhalo.