Výpis všech článků se štítkem skaut.

Jak jste si užili letošního Mikuláše? Byla bohatá nadílka? Převlékli jste se do kostýmu čerta, anděla či Mikuláše? Nebo jste naopak uklidňovali vystrašená dítka? Ať tomu bylo jak chce, doufáme, že jste tento oblíbený svátek příjemně prožili.

Zároveň bychom Vás rádi informovali o blížící se tradiční akci, kterou pořádají skauti 72. oddílu. Ti se jako již každoročně vypraví do Domu s pečovatelskou službou na Libušině třídě 8. Zde budou nejen roznášet radost a připomínat blížící se Vánoce, ale také rozdávat ručně vyrobená přáníčka, která společně připravili. Akce se uskuteční ve středu 7.12.2016 od pěti hodin odpoledne. Srdečně zváni jsou všichni senioři!

15370184_10209348517648251_6795378290455064200_o

Fotografie z loňských ročníků v celém článku.

Kontakty Tisk

Sídlo oddílu:   Sídlo střediska:
  72. skautský oddíl
Bašného 40
623 00 Brno
  Junák – český skaut, středisko Ignis Brno, z. s.,
Bašného 40
623 00 Brno
www.IGNISBRNO.cz
Statutární orgán: Ing. Martin Kyselák, Ph.D., vůdce střediska

telefon mail
72. oddíl 72.ignisbrno.cz   72@ignisbrno.cz
Vůdce oddílu Jiří Březina – Čára 775*958*899 brezina.jir(zavináč)gmail.com

skaut_logoOd roku 1990 se vždy kolem svátku sv. Jiří, patrona skautingu, konají v brněnské diecézi skautské poutě. Pouť má vždy zdůraznit jeden ze tří principů skautingu: Povinnost k Bohu, k druhým i k sobě. V naší vlasti se pro duchovní princip zažil název „Nejvyšší Pravda a Láska“, a tak je to i ve skautském slibu. Na pouť se každoročně sjíždí kolem tří set sakutek a skautů.