Výpis všech článků se štítkem Špilar.

Zveme Vás na pondělí VESELÉ ODPOLEDNE před horní Albert. Od 16 hodin tam pro Vás a Vaše děti připravujeme program. Můžete se těšit na malování na obličej, vystoupení mažoretek z Legata, exhibice Freestyle bikerů, můžete se nechat zdarma ostříhat od Střihorukého Edwarda či budete mít možnost popovídat si se senátorem Zdeňkem Papouškem či kandidátem na primátora Petrem Hladíkem.
Na setkání s Vámi se těší Jakub Hruška a ostatní kandidáti do Zastupitelstva městské části Kohoutovice a města Brna za KDU-ČSL

S Honzou Špilarem, kandidátem na senátora za náš volební obvod 59, dělal rozhovor starosta Velatic Jan Grolich.
Co se v Senátu dělá za práci? Je KDU-ČSL moderní stranou? V čem vidí ohrožení demokracie? Proč je rád za podporu své kandidatury od Pirátů? Kolikrát se setkal s domácím násilím? Během rozhovoru dostal Střihoruký Edvard i pár záludných otázek. Co na ně odpověděl a jak se s nimi vypořádal?
Celé video je zde: facebook.com/COOLstarosta/videos/465865827223892/

Ve středu 13. června v podvečer měli kohoutovičtí jedinečnou příležitost nechat se na prostranství před horním Albertem ostříhat osobně panem Janem Špilarem. O známém brněnském kadeřníkovi (jeho kadeřnictví Střihoruký Edward najdete na Dominikánském nám.), který získal řadu prestižních ocenění u nás a také v zahraničí, by se dalo říci, že se stará nejen o to co je na hlavě, ale i o to, co je v ní. Vede semináře, přednáší, věnuje se manželským párům (můžete jej potkat v kostele sv. Michala v Brně) a jako trvalý jáhen založil projekt „Jsme jedno a není nám to jedno?“ S manželkou Gitou mají tři děti a tři vnoučata.